Волфсбург - Инголщат, спечелен

10:39
Волфсбург - Инголщат, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и специалистът по професионални стратегически прогнози Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. декември: 3 познати от 3 мача - 100.0% успеваемост

Залог на деня за 04.12.2013 г.:



Този мач може да бъде определен като дербито на "автомобилните гиганти" в този кръг от турнира за Купата на Германия, защото домакините са спонсорирани и то генерално от автомобилния концерн Фолксваген, а гостите от Ауди. Това е едва една от незначимите причини, поради които Инголщат днес вероятно ще се опита да покажа най-доброто, на което е способен. От известно време Инголщат има нов треньор в лицето на добре познатия в Германия Марко Курц. Той е любител на изключително дефанзивния начин на игра, базиран на контраатаките. Поради това и петте последни шампионатни изяви на отбора му завършиха с опцията за под 2,5 гола, а в най-скорошните си три излизания отборът не допусна поражение, като в последния кръг победи един от най-добрите тимове във Втора Бундеслига Кьолн като гост с 1:0. Волфсбург без наличието на Диего на терена свежда своята креативност до минимално ниво, от което страда не само играта на офанзивните изпълнителни, но цялостната ефективност. Гостите ще изгарят от желание и в поредната защитна схема избрана от Курц вероятно ще създадат доста неприятности на вълците по пътя им към победата. Това подсказва, че едва ли ще станем свидетели на голеада, а тук и коефициентът позволява подобен консервативен подход.

Прогноза: Под 3.5 гола, Коефициент: 1.67

Георги Сотиров



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

HeatAr29
04.12.2013 23:57

Като цяло успеваемостта напоследък е отлична.Поздравления за това! *smile*

norhtson
04.12.2013 21:50

Отново отлична прогноза г-н Сотиров *smile*