Томов: Стойчо Младенов купи акции на ЦСКА

09:38
Томов: Стойчо Младенов купи акции на ЦСКА
Силният човек в ЦСКА Александър Томов заяви пред „Меридиан Мач“, че „армейците“ се връщат в борбата за титлата при успех срещу Ботев в Пловдив днес.

Очевидно грешната стъпка на Лудогорец срещу Черно море е върнала надеждата на „Българска армия“ . Томов обяви още, че списъкът с акционери, който бе разпространен, е грешен и непълен.

„Грешната стъпка на Лудогорец ни дава възможност да се върнем в борбата за титлата. При успех над Ботев надеждата отново ще бъде жива. ЦСКА винаги се бори за титлата“, заяви Александър Томов.

„Появилите се списъци с акционери са абсолютно грешни и непълни. Когато сме напълно готови, ще публикуваме всички имена. Ще предоставим пълна информация за всички дела, които заварихме от предишните собственици. ЦСКА ще го има колкото и да е трудно всичко“, добави политикът и обяви, че Стойчо Младенов е купил акции на клуба.

“Категорично заявявам, че Стойчо има акции. Веднага видях негативната реакция по негов адрес. Младенов бе един от първите, които закупиха акции. Той подаде ръка на ЦСКА в труден момент, при това без да се колебае”, заяви Томов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация