Гуардиола призна за интерес към Аршавин

13:07
Гуардиола призна за интерес към Аршавин
Треньорът на Барселона Хосе Гуардиола призна, че "синьо-червените" са по следите на руския феномен Андрей Аршавин.

Сейду Кейта, който премина в Барселона от друг испански тим - Севиля, бе представен официално в четвъртък, но журналистите предпочетоха да задават най-често въпроси, които бяха свързани с играча на Зенит Санкт Петербург, който в последните няколко дена усилено се свързва с трансфер на "Камп Ноу".

Чики Беригистайн се опита да насочи пресконференцията в друга посока, но самият Гуардиола се поддаде на изкушението да говори за един от "най-горещите" играчи на стария континент.

"Всички играчи, с които сме свързани са от висок калибър", заяви пред Sport една от емблематичните фигури на каталунците от близкото минало.

"Аршавин преживя един изключителен европейски шампионат и съвсем естествено е той да бъде един от онези играчи, които ние наблюдаваме."

"Убеден съм, че всички тези играчи могат да намерят общ език на терена и Аршавин би се допълвал чудесно с Александър Хлеб".

"Няма съмнение, че Аршавин е много добър играч. Ако един ден той бъде част от нашия отбор, тогава ние ще говорим за неговото бъдеще, но за момента няма какво да кажем, тъй като той не е наш играч."

"Блауграна" за сега е в процес на подсилване на състава и руският национал би бил добре дошъл, още повече, че се очаква в близко време португалският халф Деко да напусне в посока Интер или Челси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martototo
27.06.2008 13:20

Интересно, и все пак мечта му е на момчето да играе в Барса и по всичко личи че това ще стане.Аз обаче четох че и Арсенал го искат.Лично за мен ако избора е поставен между съставите на Барселона и Арсенал, по-правилният избор би бил лондонският състав.Ако отиде в Барса,там има прекалено много звезди и бъдещи звезди.Там спора за титулярното място ще се заформи между 3-4 а може би дори и 5 играча, като Боян Къркич също се бори да се наложи в състава.С две думи конкуренцията ще е обийствена и не е сигурно че ще има възможност на 100% да се реализира.Ако отиде в Арсенал (според мен по-добрият вариянт),там търсят нападател.Също така това е отбор който е изграден предимно от млади и преспективни футболисти.Следователно ще има възможност да разгърне своят потенциал.
Това си е лично мое мнение.........