Рони и Меси противници още след седмица

16:52
Рони и Меси противници още след седмица
Бившият бразилски национал Зико ще вземе участие като треньор в благотворителния мач между отборите на приятелите на Роналдиньо и приятелите на Меси следващата събота,

Проявата, която е организирана от двете звезди на Барселона ще се проведе във Венецуела и се предполага, че събраните средства ще отидат в благотворителен фонд.

Зико ще бъде начело на отбора на Роналдиньо, след като един от организаторите Гилермо Марин го потвърди пред журналисти.

Срещата ще събере някой звезди, които са близки приятели на двамата играча и ще бъде почти като мач между Аржентина и Бразилия плюс още някой други лица.

Отбор на Роналдиньо - Робиньо, Жулио Баптища, Луйс Фабиано, Елано, Силвиньо, Адриано, Едмилсон, Майкон, Дони, Роналдиньо и още няколко, които предстои да бъдат обявени.

Отбор на Меси - Цезар Фариас, Роберто Абондансиери, Фабрицио Колочини, Хуан Себастиян Верон, Габриел Хайнце, Себастиян Абреу, Роберто Акуня, Хорхе Рохас, Хуан Аранго, Джанкарло Малдонадо.

Играта обещава да бъде спектакъл от качествен и секси футбол, като всичките играчи с удволствие ще демонстрират брилянтността си и ще се радват на рядкото събитие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация