Вия: Ще се наслаждавам на финала от скамейката

11:11
Вия: Ще се наслаждавам на финала от скамейката
Давид Вия призна, че ще трябва да изгледа последната и най-важна среща на своя отбор от резервната скамейка, като няма да прави каквито и да е героични опити да се завърне в игра, след като получи контузия в началото на мача срещу Русия.

Той получи неприятната контузия още в първата третина на мача, която го извади от игра. Новините са, че за да се възстанови ще му бъде нужна поне една седмица и сега играчът се адаптира към мисълта, че няма да вземе участие във финала срещу Германия, който е след 2 дена.

"Сега аз ще трябва да се наслаждавам на играта от скамейката", каза той пред репортери.

"Щастлив съм, че нещата не са толкова сериозни, защото видимо не се чувствах добре, когато напусках терена снощи."

"Да се завърна още в неделя ще бъде наистина глупаво. Бих направил всичко необходимо, дори да се наложеше да играя куцукайки, но тук става дума не само за мен, а за целия отбор."

"В отбора има хора, които ще играят по-добре от всеки контузен, защото те са на 100% подготвени."

Нападателят на Валенсия няма да се наслади на своето участие в първия финал за Испания на голям форум след 1984г., но няколкото обменени думи с Принц Филипе направиха вечерта му невероятна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RUSSIA_FAN
27.06.2008 14:59

Germany ?-? Spain .....Според мен в този мач всичко зависи от господина с Луиш Аргонес.Аз съм на менение обаче че той ще збърка при постройката на отбора и за това ще прогнозирам 2-1 за Германия.

martototo
27.06.2008 11:16

Жалко, но пък за сметка на това след смяната и влизането на ФАБРЕГАС (най-добрият играч по мое му мнение в испанският състав), те направо смазаха.И ако Аргонес реши да пробва тактиката която му се наложи принудително да използва,и Фабрегас стартира в тази схема, смятам че баварците са довиждане.