ЦСКА без нови дела след чистката

10:28
ЦСКА без нови дела след чистката
ЦСКА ще се спаси от нова доза дела във ФИФА след изгонването на седем футболисти след края на календарната година. Всички от черния списък са се съгласили да си скъсат договорите. Вероятно ще получат по две заплати в замяна, информира "Труд". Практиката в последните години в ЦСКА беше подобни действия да завършват с жалби до световната централа и плащане на неустойки.

Силният човек в управата Александър Томов обяви, че официално вече клубът е спасен. И добави, че до края на февруари всеки фен ще може да си купи акции в ЦСКА. “Документите влизат в Комисията за финансов надзор - обясни Томов. - Това е безпрецедентно. Имаме пълна прозрачност на финансите - на всеки приход и разход. До края на февруари ще започне продажбата. Треньори, футболисти и служители са си получили заплатите.”

ЦСКА изпрати годината с коледно парти във Военния клуб, на което треньорът Стойчо Младенов каза: “Дано извадим късмет и да привлечем добри футболисти. Ограничени сме финансово. А без пари добър играч няма да дойде. Ще даваме шансове на младите - Чочев се наложи, а Витанов и Долапчиев придобиват нужните качества. Всеки треньор прави трансферни грешки. Не е коректно да обяснявам защо съм освободил играчи. Просто не можаха да се адаптират.” В зависимост от селекцията не е изключено още някой от сегашния състав на ЦСКА да бъде оставен зад борда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tonisport
22.12.2013 20:20

Стойчо пак мрънка,даже на коледното парти се оправдава,че им бил нужен късмет за да привлекат нови качествени играчи.Вместо да похвали момчетата и да им вдъхне кураж той говори за пари..Коледа е ненормалнико,коледа е скапан,алчен,миризлив боклук. Пожелай на играчите си които в момента са на терена и ти изкарват заплатата ВЕСЕЛА КОЛЕДА, а спри да квичиш като вдовица! Бъди мъж отрепка долна!

lycky17
22.12.2013 18:49

Щом намекна че Долапчиев и Витанов се развиват дпбре а не сложи в това число Карачанаков дано от следващия полусезон да е неизменяема част от титулярите.