Велев взе само един титуляр за мача с Пирин

14:38
Велев взе само един титуляр за мача с Пирин
Старши-треньорът на Левски Емил Велев извика само един от обичайните си титуляри в групата на "сините" за предстоящото гостуване на Пирин от последния кръг на "А" група.
Единствено бранителят Давид Бистрон ще пътува за Благоевград като се очаква той да си партнира с Шакиб Бензукан в защита. Мароканецът от почти две години лекуваше травми и затова Кокала е преценил да му даде възможност да натрупа повече игрови опит.

На резервите Мирослав Иванов и Рашид Тиберканин също е дадено шанс да докажат, че неправилно са били пренебрегнати от треньорското ръководство на Левски.

В атаката на "сините" се очаква да си партнират двете млади надежди Боян Табаков и Иван Цачев, който е безспорното откритие през този сезон на родното ни първенство.

Групата на Левски: Божидар Митрев, Цветан Димитров, Рашид Тиберканин, Мирослав Иванов, Иван Цачев, Давид Бистрон, Николай Димитров, Георги Чакъров, Симеон Иванов, Мартин Димов, Шакиб Бензукан, Георги Недялков, Боян Табаков, Димитър Димитров, Стефан Станчев, Лъчезар Манчев, Иван Заеков, Емил Колев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
12.06.2009 16:08

Е то вашия е един еврпоейски трениор всички знаем не селксата му проявас и еврпоейското му държание към журанлистите.Кой беше казал "духайте супата" *joking* .Май не беше нашия селянин а ?

leketoo
12.06.2009 16:04

Кокълееееееее щом ти стана "специалист" значи държавата е загинала. Как е възможно такъв селянин да е треньор на българския шампион и да ни представя в Европа. Дано да му хвърлят семки от трибуните на евро стадионите да люпи, че ако си отвори устата лошо *sick*