Тюрам с болно сърце, спира с футбола

18:30
Тюрам с болно сърце, спира с футбола
Трансферът на Лилиян Тюрам в ПСЖ бе блокиран в последния момент от френския клуб, като за аргумент е посочен проблем, който има със сърцето си.

36-годишният играч се очакваше да се превърне в първия трансфер на столичани днес по обед, но френския футбол бе шокиран от излязлата новина, че централния защитник няма да предприеме преместване от Барселона.

Направените медицински тестове на играча откриха проблем със сърцето, който отне живота на брат му преди няколко години.

Самият играч каза пред събралите се репортери: "Със съжаление трябва да Ви съобщя, че трансферът ми в отбора на ПСЖ няма да се осъществи, след като докторът откри деформации в сърцето ми."

"По всичко изглежда, че това е заболяване подобно на това на брат ми от преди няколко години, когато той загуби живота си на баскетболната площадка."

Защитникът ветеран ще се подложи на пълни изследвания през следващия месец и едва тогава ще е напълно наясно дали и къде би могъл да продължи своята кариера.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vasilal
27.06.2008 19:45

аве RUSSIA_FAN може ли да даваш такива лаконични коментари, бе?Човека е със болно сърце-вместо да му влежеш в положението ти се бараш на отворен

RUSSIA_FAN
27.06.2008 18:38

Все пак е на 36.... перфектната възраст за спиране с футбола