ЦСКА иска съд за полицията в Ловеч

10:23
ЦСКА иска съд за полицията в Ловеч
В ЦСКА още не могат да преглътнат боя в Ловеч. Не става въпрос за заслужената загуба 0:1 от Литекс, а за екшъна около терена. Шефът на Централния фен клуб на ""червените" Димитър Ангелов съобщи пред "Стандарт", че дава ловешките полицаи на Военна прокуратура.

"Консултирал съм се и с адвокати, и с представители на МВР, и с прокурори от граждански съдилища, обясни Дучето. - Описал съм подробно всички действия на полицията. Не мога да оставя нещата така! Потрошиха 4 наши коли. Биха хора извън стадиона, и то без да има повод. О\'Кей, съгласен съм, когато някой тръгва да нахлува на терена, нека използват сила! Но защо бият момчетата в центъра на града."

Той претендира, че полицията не е спазила предварителните договорки, постигнати на срещата ден преди мача. Дучето разполага със свидетели на разговора. Според "червените" разбирателството им с полицаите било, че ако стюардите не успеят да овладеят евентуална атака, след определен брой секунди ще се намесят органите на МВР. Това не е станало, твърдят от сектор "Г". Допуснати са пияни, включително и малолетен без билет, въпреки че същият има право да бъде на стадиона само с придружител, аргументираха се още от фен клуба на ЦСКА.

"За камерите нямам думи, никой не знае кога са демонтирани. И БФС дори го отбеляза", завърши Дучето.

От Литекс също обявиха война на "червената" агитка. Тя няма да бъде допускана на стадиона в Ловеч, заканиха се хората на Гриша Ганчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LiLN
15.06.2009 14:27

Ще бият..добре на тереан хубаво там има за какво ама от къв х*й на центара на града ще ги бият!?

Pirin_fen
13.06.2009 12:39

Май малоумните сте Вие, които ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ... Видите някакво заглавие на статия и веднага пишете някакво тъпо некомпетентно мнение!

MeToDueB
13.06.2009 11:22

а за какъв съд говорят .. лумпените ??? Че не ми е ясно .. кой ги е карал да влизат на терена тия фъшкий бе .. кой ? Много бой им трябва .. полицията пак малко ги би. Всички до един .. със сълзотворен газ първо, а после по главите с желязото .. да знае, друг път да не прави така .. или поне затвора да види от близко.

Никакъв съд .. ЦСКА трябва да ги съди .. феновете, и да не ги допуска до мачовете .. защото доста глоби сполетяха ЦСКА .. това не са фенове .. вредят на отбора. ЛумпЕНИ ГАДНИ.

MeToDueB
13.06.2009 11:12

абе .. всички са такива. В България няма фенове на отборите и футбола, но всички разбират от футбол. В България има фенове на : пиенето, жените, колите (може да ги нямат, ама на думи са фенове и ги имат) .. и отиват на мача, за да се сбият, за да псуват, за да палят, за да трошат .. тука няма фенове. Всички са еднакви .. и на ЦСКА и на Левски .. аз за това, като ходя на мач на националния, никога, ама никога не отивам в Б и Г сектор .. при недоносените лумпени. Евала им правя за последния мач .. бяха хора, но пак се палиха там с някакви огньове .. седалките запалиха, този път индианците от Б. Ама и от Г са същите .. няма кво да си говорим.
Като го видиш да влиза на терена или да мята, троши, псува и т.н .. взимаш една тръба и у ГЛАВАТА с всичка сила .. да у изтече мозъка там. Много ги мразя .. де*а недоносените "фенове" мръсни.

bboyt
13.06.2009 10:28

Абе МАйкати дебела свинска да еба. Как няма да ви бият наркомани мрасни като не знаете как да се даржите не само ще ви бият ами трябва и да ви наебат едно хубаво да знаете за друг път. Дуче ти си проститка дебела турчин мръсен грозен!