Данчо Тодоров напуска ЦСКА, отива в Русия

08:31
Данчо Тодоров напуска ЦСКА, отива в Русия
Футболистът на ЦСКА Йордан Тодоров е в полезрението на няколко руски клуба, съобщава "7 дни спорт". Към играча всяко лято има интерес от редица отбори, но трансферът му зад граница все пропада.

Тодоров вече е разговарял с босовете на "армейците" и категорично е заявил, че иска да играе в чужбина. От своя страна шефовете на "червените" са гарантирали, че няма да спират Данчо, ако се появи добра оферта.

В момента трансферната цена на играча е 350 000 евро, но ЦСКА може да го пусне и срещу по-малка сума. Една от причините за това е, че в момента Тодоров се възстановява от операция. Преди няколко дни той се подложи на хирургическа интервенция заради херния. При това положение футболистът ще може да започне тренировки най-рано в началото на юли, а това неминуемо сваля цената му.

Желанието на Тодоров е да премине в някой клуб от Западна Европа, но до момента такива оферти липсват и вероятно футболистът ще бъде трансфериран в Русия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

leketoo
15.06.2009 13:10

Прав му път. И без това вече се е изчерпал за ЦСКА. Спокойно може да се вземе някой лев за него и да се инвестира в млади играчи. Българи!!!