Днес стартират преговорите за Карлос Тевес

12:24
Днес стартират преговорите за Карлос Тевес
Днес и утре започват преговорите за подписа на Карлос Тевес, съобщават медиите в Англия. Представителите на футболиста са уговорили срещи с хора от ръководствата на четири клуба от Висшата лига на Англия.

Както е известно, правата на Карлос Тевес се държат от консорциума на Киа Джорабчан и се очаква до края на юни личният мениджър на аржентинеца да се опита да вземе 30 милиона паунда за своя агент.

Двата клуба от Манчестър са основните конкуренти за подписа на играча. Ливърпул и Челси също ще преговарят с Джорабчан, като шансовете на мърсисайдци вече изглеждат доста намалели поради свития им трансферен бюджет.

Очаква се Тевес да настоява за сделка с Манчестър Сити, тъй като от ръководството на "гражданите" вече са се свързали с него и са му предложили заплата от 140 хиляди паунда седмично, което било прието от нападателя като знак на огромно уважение, което не бил получил по време на престоя си в Манчестър Юнайтед.

Все още обаче не е изобщо сигурно къде ще заиграе Карлитос през новия сезон, тъй като от Челси също били готови да предложат на играча доста добри финансови условия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel_hi
15.06.2009 15:05

Eми да ако Вия дой с Бербатов и Рууни ще си партнира.Македа ще влиза само в крайни случай-не е готов за големи мачове все още.Жалко за Тевес дано остане в Манчо но Вия ако дойде отива в Сити или Ливера.

Almalox
15.06.2009 15:02

Мога да кажа само едно Бербо няма да "лъска" скамейката по простата причина че САФ никога няма да позволи Бербо да се чуства некомфортно на Олд Трафорд пък и за 30.5 мил паунда ще го оставя резерва ХАХАХА *erm*.Според мен и ако Вия дойде в Манчо перфекната атака ще бъде Вия,Бербо и Рууни + това очаквам Митко да се сработи бързо и добре с Вия.Това си е лично мое мнение *wink*

pecata88
15.06.2009 14:34

140 хил. паунда седмично и аз бих ги приел като "уважение" *wink*

veskok
15.06.2009 14:28

И какво - като дойде вия и той ще е титуляр всеки мач и ще вкарва всеки път ли? А може ли да се контузи или да е наказан? Тогава кой ще играе?

veskok
15.06.2009 14:03

Не е лош като футболист, но прекалено много мрънка. Всеки мач, в който не е титуляр и се спуква да плаче. А сезона е дълъг, не може да се играе само с 11 играчи, трябва да има и равностойни резерви. Затова вече ми писна от тевез, да ходи в сити и да му дават повече пари и да е титуляр всеки мач

villitu
15.06.2009 13:51

Кой не харесва Тевез?
Той е уникален футболист раздава се напълно, не симулира много е бърз и умее да подава *stop*
Ама наистина ако Вия дойде на Олд Трафорд Тевез и Бербо ше бършат пейките *wink*

angel_hi
15.06.2009 13:00

Ако Вия акостира в Манчо Тевес няма да им трябва-Бербатов Рууни и Вия жалко всеки подценява Тевес и не го харесват