Съперниците на Левски по-лесни, отколкото на другите ни участници в Европа

12:59
Съперниците на Левски по-лесни, отколкото на другите ни участници в Европа
Съперниците на "сините" към Шампионската лига са по-лесни, отколкото на другите ни участници за Лига Европа

Първенството свърши и сега чакаме по-интересната част - жребия за евротурнирите и четворния щурм към групите на Шампионската лига и Лига Европа. Новата схема, която пречи на Левски да срещне отбор от големите първенства по пътя към "златната мина", е надеждата за второ приключение във ВИП клуба. ЦСКА, Литекс и Черно море също ще имат шанса да минат по нов път към групите на Лига Европа. Какво прави впечатление при огледа на съперниците на четирите ни отбора? На практика съпротивлението при "сините" към груповата фаза е значително по-ниско, отколкото на ЦСКА или Черно море в далеч по-непрестижното състезание. Това, разбира се, се дължи и на коефициента на Левски, който го прави поставен във всички квалификационни кръгове. Във втория на практика няма тим, който да може да се противопостави на Левски, подобно е и положението в третия, където освен Залцбург, Калмар и Апоел Тел Авив останалите също изглеждат неравностойни на БГ шампиона. Само при положение че "сините" направят солидна лятна селекция, представителят ни ще изглежда равностоен срещу съперници като Макаби Хайфа, Динамо Загреб и Цюрих, в противен случай по силите му са единствено Висла Краков и БАТЕ Борисов.

Въпреки това Левски може да се чувства като Бентли сред Трабанти в сравнение с конкуренцията, която чакат ЦСКА и Черно море и в по-малка степен Литекс. И докато има 4-5 клуба, които могат леко да затруднят варненци във втория предварителен кръг, то трудно могат да се намерят 4-5 преодолими съперника в третия. В компанията на съперници като Рома, ПСВ Айндховен, Хамбургер, Стяуа и Фенербахче новите евробойци на Никола Спасов изглеждат поставени в неравностойно положение. Дори отборите с най-нисък коефициент като Рапид Виена, ПАОК Салоники и НАК Бреда са твърде респектиращи. Значително по-розово е положението на "червените" на този етап от състезанието, но в четвъртия кръг те почти сигурно попадат в групата на непоставените и това им отрежда съперници като Вердер Бремен, Виляреал, Рома и Зенит, които бързо биха хвърлили "армейците" на боклука.

Литекс пък се класира директно в четвъртия кръг, а голяма е вероятността там ловчанлии да попаднат при поставените отбори. Това моментално вдига шансовете на "оранжевите" за груповата фаза, особено срещу отбори с по-нисък коефициент като Ворскла, Пасош Ферейра, Жилина или Теплице. В групата на потенциалните съперници попада и тимът на Херо Амкар. Сред най-трудните опоненти пък попадат Трабзонспор, Анортозис и Цървена звезда. Всъщност премахването на регионалния принцип при определяне на двойките е един от козовете за нашите отбори, защото ни дават възможности за сблъсък с отбори от Шотландия, Ирландия или Швейцария вместо неудобни съперници от Гърция, Турция или Сърбия.

Въпреки реконструирането на Лига Европа входът към групите за нашите отбори не става кой знае колко по-лек, но поне се увеличават приходите. Така победата в груповата фаза ще осигурява 60 000 евро, а точката 30 000 евро. Самото влизане там ще носи 300 000 евро, а изиграването на всеки мач ще вкарва в касата по още 50 000 евро. 50 бона е и прескачането от втори в трети кръг, като общата сума при попадането в групите ще гарантира на участниците ни близо 800 000 евро.

По този начин едва ли ще се стигне до смешната ситуация от 2006 година, когато Левски влезе в груповата фаза, победи Олимпик Марсилия и Динамо Букурещ, игра с ЦСКА Москва и Хееренвеен, а в крайна сметка печалбата от участието се измерваше със... 136 000 лева. Въпреки тези промени пробив на Левски в Шампионската лига отново ще изстреля "сините" далеч пред БГ конкурентите си във финансово положение. Самото влизане гарантира 8 милиона евро, а всяка победа ще струва още 800 000 евро. Така пробивът на шампионите ще донесе 10 пъти повече пари, отколкото на участниците ни в Лига Европа.

Стигне ли се до този финансов бонус, "сините" едва ли и този път ще пропуснат да подготвят дългосрочна хегемония в първенството.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
15.06.2009 23:37

До автора на статията ,не е АПОЕЛ ТЕЛ АВИВ ,а АПОЕЛ НИКОЗИЯ!

Adrian000
15.06.2009 23:08

Да неби Левски да падна с 10-0 от Тампере, БАТЕ, Жилина?! Всички играха затворено и Левски просто неможа да намери път към вратата и докъто се мъчеха да вкарат идваше неприятното попадение на съперника, пропуснати дузпи и т.н. да не би начина по който отпаднахме да не би да бе срамен да отбора беше слаб игра слабо ,но небеше смазан, а излъган!

Adrian000
15.06.2009 23:06

Няма значение дали са от класа! Трябват няколко сезона само за трупане на средства или за добиване на популярност като редовен участник така може да се намерят и инвеститори Рейнджърс и Селтик си бяха големи ,но ШЛ ги направи недостижими в Шотландия, това се бе случило и с Розенборг, Спартак Москва, Локомотив Москва, Галатасарай, Бешикташ, Фенербахче, Олимопиакос, Панатинайкос, АЕК именно от там хората ги забелязаха и започнаха инвестициите! Някои от отборите дори отстъпиха ,защото конкуренцията беше изкупена от заможни господа или консорциуми! Това е спасението за футбола ни!

MeToDueB
15.06.2009 22:52

на мен лично не ми е кеф .. радвал съм се в Уефа .. но в последните години се натрупа доста негативизъм в мен относно Левски .. заради прословутите 3 поредни срамни години. Хайдука .. поне ги отстранихме .. 100,200,300 .. няма значение, Тулуза .. в 96-та мин .. тъпо отпаднахме. с Бешихаш показахме характер и изравнихме общия резултат до 2-2 .. ама след това паднахме. Общо взето .. винаги излизаме с високо вдигната глава от срещите си .. не падаме срамно, там е разликата.

Искам 2 отбора в Шл .. ама още е рано и за един. Никой не важи за там ! Никой !!!!!!

pafata
15.06.2009 22:50

Динамо Киев 2 пъти завърши с по 0 точки в групите. И кво? Забравиха това и играха полуфинал в УЕФА. Представянето на Левски далеч не беше срамно, отборът играеше футбол и се опитваше да се надиграва с Челси, Барселона и Вердер! Вие, чорбари, представяте ли си какво означава това? Май малките ви мозъчета май не могат да го проумеят.

Adrian000
15.06.2009 22:48

Абе хора едно неразбрах как може едновременно да се срамувате и да се подигравате щом приемате толкова навътре ,че Левски е отпаднал от БАТЕ и т.н. то що пък се присмивате по тая логика сами на себе си?! Толкова сте зле ,че няма до къде! Толкова сте двулични.. безобразно! По- добре си замълчете или плюйте безразборно ,но поне не твърдете ,че вие срам ,защото умирате от кеф! На мен не ми стана добре ,когато отпаднахе от Бешикташ или Tолуза , неможех да проумея как неможете над 200 минути да вкарате на Хайдук Кула и ме беше яд ,защото пропуснахме златни възможности да осигурим 2 квоти за ШЛ в вместо нас чехите ще имат 2 отбора сега вместо да се плюем щяхме да се молим за нашият си отбор! Ама вие това явно не го проумявате!

MeToDueB
15.06.2009 22:44

лумпена lassitar .. нямам коментар направо. Смърт вика .. тцтц смешкооо .. ЦСКА е имало и преди тебе, ще има и много след тебе .. къв си глупец.

bos
15.06.2009 22:42

Виждам тук коментар че фк Левски били посрамили България когато беше техния разцвет при Станимир С. И немога да разбера с какво посрамиха България да не би националният ни отбор да участва редовно в европейското първенство не казвам че БФС и отборът ни са на ниско ниво просто футболното ниво се развива и няма слаби отбори с малки исключения например Люксембург.Левски стигна до четвърт финал тогава и отпадна от състава на Вердер Бремен като въобще не се показа като аутсайдер този мач го има във "Замунда" Който има желание може да си го свали и да го гледа.И какво стана после плюеха и критикуваха треньора им и e те си знаят кои са и т.н. Така че поне аз не намирам причина за посрамване,а по скоро обратното.Айде ЦСКА горе главата влезте и вие в турнира на големите пак ще видим тогава отзивите дали няма да са като на Левски Пожелавам ви и купата да им вземете.

lassitar2
15.06.2009 22:39

Е как да се обади,като няма какво да каже....То и сега няма,ама си е изгубил биберона и трябва да си чеше някак зъбките и езика...1-17 от 6 срещи,БАРСА!ЧЕЛСИ!ВЕРДЕР!Кви сравнение правиш с отбори от Кипър и Дания.Байрен като падна с 5-ца от Барса,не чух никой да казва че са срам за Германия или че са слабаци и нищо не става от тях.Паонякога се чудя как си станал Експерт в тозй сайт..Сигурно си някое връзкарче в тази област...Мръсни комунисти,еба*те майката на България,че на всичкото отгоре и горди.См*рт за Милко Балев,см*рт за ЦСКА.

MeToDueB
15.06.2009 22:32

е какво да напиша .. чернилките продадоха титлата .. това и 5 годишния ми брат го видя и разбра.

KILLna7
15.06.2009 22:28

Значи извинявам се че се намесвам eToDueB не че имам нещо да кажа но това със смешния отбор дето загубиме и не говориме нещо не го схванах .Ако се не лъйа от както бихме чорбата или пък от както ви изместихме (да не говоря откакто със сигурност станахме шампиони) ти не написа един коментар в някоя тема!? Та и ти така известно време не те засичахме по темите и сега изведнъж се отвори любимата тема на чорбарите .Кое за къде си е :изложилисме се но не виждам какъв срам е това в сравнение когато националния отбор на швейцария загуби от люксембург насред швейцария .Там дали са почнали да им викат евроидиоти и тем подобни !?

MeToDueB
15.06.2009 22:24

Относно ЦСКА. ЦСКА Е ТОВА


ЦСКА - Единствения български отбор с положителен баланс от мачовете си в Европа
ЦСКА - трамплин по пътя в развитието на най-добрите български футболисти, не е един и двама са тръгнали назапад от ЦСКА
ЦСКА - 31 ТИТЛИ и най-титулувания български отбор
ЦСКА е номер 1

тази година бяхме слаби, миналата най-добрите в българското първенство и поне 1 класа над Левски, Литекс и останалите .. но .. за съжаление не можахме да стигнем до Бате, заради бате таков .. иначе ги биехме.

MeToDueB
15.06.2009 22:23

офф .. да *lol* така мразя Левски, че .. направо нема що. Дреме ми и за Левски и за целия отбор .. АМА МЕ Е ЯД, че СРАМИ БЪЛГАРИЯ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! ЯД МЕ Е ! Да се срамят тука в първенството срещу Беласица, Вихрен и Пирин .. ама да показват колко са смешни и публиката със Сиони и .. играта им срещу останалите .. СМЯХ И СРАМ .. как да не ме е яд?

Какво е играл Левски .. това пък хич не ме е яд и ми е смешно, като започнете да се хвалите с тая ШЛ .. просто УМИРАМ от смях и яд, заради това, което се случи. 1-17 .. срам и ЗАГУБИХ БАС .. (мислех, че поне точка ще хванете) .. какво, като Вердер, Челси и т.н .. шампиони големи, еми да . ама имаше и много дебютанти в тия години и от Дания и от Кипър и от къде ли не .. и не падаха така и играха футбол .. и не посрамиха страните си. 21:45 по БТВ ама друг път *joking* БТВ нямат права за ШЛ, ако за това намекваш де .. евала за четвърт финала в Уефа, можеше и по-далеч да стигнете, но след това .. вървите само надолу и само надолу. Не че останалите отбори в България са по-добре *sick*

MeToDueB
15.06.2009 22:18

а ти си болен говедар .. и всички сте така. Мислите се за велики, докато не загубите срещу някой смешен отбор .. и после траете известно време и пак .. почвате да лаете. Интересни хора сте ..

lassitar2
15.06.2009 22:17

MeToDueB Разлиаката между теб,оня denso_90_vn, lecetoooo и онази грешка на природата с няколко рег в сайта( LFC_T9_G8-един от многото) е само пунктоациоанна.Мислех те за трезво мислещ и обективен фен на футбола,но съм грешал.Ти си поредното червено комуснитическо лайно,израсло със заповеди да обича всичко що е червено и да мрази всичко що е синьо.Ти си едно малко коплексирано пишлеме,чиито единствената възможност да избива публично омразата си е да пише глупости в сайтове като този..Този срамил България,оня незнам си кво..Пропит си със завист,че единсатвения БГ отбор играл в групите на ШЛ е ЛЕВСКИ, a не твоето смешно отборче..Така ще е и занапред..Ще живеете дълго с миналите успехи на жалкия си отбор..Ще се биете в гърдите че сте били на 1/2финал и че сте били Ливърпул на Анфийлд...А ние ще се гордеем че сме Левскари,че сме БЪЛГАРИ,че сме сбъднали мечтата на всички футболисти играли и играещи в БГ първенство..Български отбор- ЛЕВСКИ- ,21:45 по БТВ...

roommen
15.06.2009 22:03

MeToDueB - ти си болен чорбар не свалящ червените си очила .

MeToDueB
15.06.2009 21:25

еми .. почваме да храниме този, който ще посрами България .. от сега съм сигурен, че Черно Море и Литекс ще се представят достойно, ЦСКА ще се опита да играе .. и ако се случи най-лошото, то ще е отпадане от турнирите с равни резултати .. а Левски .. орисани са просто, да им се падат отбори с комични имена и да отпадат от тях .. тъжно е, ама е така .. поне през последните години.

за ШЛ не се юркайте .. там ще има голям срам. По-добре лига Европа всички .. пък догодина, две, три .. да имаме 2 отбора в ШЛ и да направиме някакво първенство. Сега е .. пълна мизерия. От 0 до 10 .. му давам оценка 1. *joking*

multikomp
15.06.2009 21:23

За какви групи говорим? Първо да си оправим качеството на футбола, тогава може да говорим за групи. А може би трябва да променим съзнанието и мисленето си? Немога да го проумея това агитката на гостуващия отбор да липсва и да стане такова меле????? Е това мисля че може да се случи само в един индиянски пущинак. Съзнанието че сме по-велики от другите ни мъчи много. Селянина с 10-20 годишната КАРУЦА - БМВ или МЕРЦЕДЕС се мисли за баш тарикат от другите но не си вижда скъсания ГЪЗ / съжалявам/ че е взел пари на заем до 9-то коляно да го има този боклук на запада / нямам нищо против марките /. Малкото му селско мозъче няма как да проумее че не е НУЖНО ДА ПОМАГА, А ДА ГЛЕДА ДА НЕ ПРЕЧИ НА ДРУГИТЕ и съм сигурен че БЪЛГАРИЯ ще постигне много повече. Дано всички отбори да преминат групите. УСПЕХ на всички и КЪСМЕТ

Forza_Beroe
15.06.2009 21:19

Не мога да разбера защо се пишат по медиите такива заглавия. Сякаш сме от испанското първенство, че тези съперници са лесни. Според мен всички отбори, които могат да играят срещу Левски, ЦСКА, Литекс и Черно море сигурно се радват, че сме сред вероятните им опоненти. Сигурен съм, че повечето от тях могат да ни отстранят.

blq
15.06.2009 21:18

MeToDueB Ами ако вие я посрамите? Какво правим тогава *wonder* *stop*

MeToDueB
15.06.2009 21:12

хаха .. кво ме хранат сините лумпени. Давайте .. после аз ще ви храня .. ако посрамите България за пореден път.

bigred81
15.06.2009 21:11

Adrian000 ако не се лъжа Интер победи Рома,а Рома си бяха осигурили у4астие в УЕФА с 5 място,6-и Лацио,7 Киево и по този на4ин Киево нямаха право на у4астие в Уефа, поне така мисля 4е бе6е защото много добре си спомням 4е се събраха в последния момент и след 65мин неможеха да ходят....

bigred81
15.06.2009 20:58

roommen би било наистина добре ако голяма 4аст от бюджетните пари на един клуб се инвестират в бази,терени и наи ве4е в ДЮШ,но засега практиката показва 4е се дават много пари за измислени футболисти събрани от каде ли не ,ако са от класата на Кабат ,Радимов ,Хидиуед ,Трика , Петре и още няколко 4овека е оправдано ,ина4е вси4ко друго е БОЗА

Adrian000
15.06.2009 20:57

bigred81, доколкото си спомням Киево трябваше да се подготвя за участие в купата на УЕФА ,защото мисля ,че Интер взеха купата същата година ,а това даваше право на 7мия Киево да участва в УЕФА така, че не се оправдавайте! Освен това Киево беше най- сериозният от всички останали отбори в тяхната урна! А Левски тотално ги надигра и двата мача ,моите уважения ,но може и да не са най- големите ,но определено бяха сред добрите отбори в Италия! И нещо повече те разпродадоха отбора си едва след отпадането на Левски! Освен това след като обявиха ,че разследват големите за измами съм сигорен ,че са се надявали да стане така, че да играят те в ШЛ,а и те започнаха директно от 3тия кръг така,че са имали минимум месец!

roommen
15.06.2009 20:43

Може много да се изпише по темата , но Левски можеше да са далеч по напред ако бяха победили Тампере и Бате , за мен това са подритнати 12 млн евро , а тези средства за клуб от България го правят финансово независим за няколко сезона , да не говорим колко неща могът да се подобрят от към спортна база и подпомагане на юношеските формации...

klishev
15.06.2009 20:05

Има само един по слаб клуб от Левски в евротурнирите и това е Цска. Относно отнетия лиценс миналата година се гледа не дали клубът има дългове а дали от тези дългове има към държавата защото се приема като държавно дотиране на клуба и поставя другите клубове в неравностойно положение все едно е взела от всички данокоплатци и ги е дала на дадения клуб.

bigred81
15.06.2009 19:33

lassitar2 говориш за държава ама то такава няма...аиде да не го обръщаме на политика щот нему е тука мястото.аз не си спомням някога да е имало сериозно наказани отбори за нещо...или може би когато изгониха пернишкия ,,гранд,, Металург от А група *joking*

lassitar2
15.06.2009 19:25

bigred81 Пич помисли малко..Ако Дражев е имал някакви доказателства досега да ги е изкарал на яве.Всички много приказват за да привлекат внимание.Относно това с "убицийте" искам да уточня,че няма доказателства за умишлено убийство.Съгласен съм че за тези необмислени постъпки трябва да има жестоки наказания,но ако тези наричаш убийци,то тогава вашите фенове на мача с Черно Море,трябва да са потенциални убийци..Такава ни е държавата пич.Колкото и да се опитваме да променим нещо,няма да постигнем нищо!

bigred81
15.06.2009 19:12

Adrian000 според теб достатъ4ни ли са 2 седмици подготвка за един отбор които ще у4аства в евротурнирите,защото Киево имаха долу-горе толкова време да се подготвят за ма4овете с Левски, lassitar2 защо тогава БФС недопусна Дражев на едно от заседанията в което има6е представители на вси4ки проф. клубове и то то4но тогава когато стана скандала с лиценза?аз ще ти кажа-защото 4овека имаше доказателства за отбри със същите прблеми на ЦСКА но няма как да се допусне някои да каже истината...както и да е,в Бг вси4ко е възможно,убииците на фена на ЦСКА ги изкараха невинни,руския убиец Ставииски също,така 4е един лиценз не проблем,както и някои продадена титла било то за Левски ЦСКА ЛИТЕКС или ЛОКО ПД

footboris
15.06.2009 17:22

Моля такива коментатори да не бъдат допускани.Все пак левски станаха шампиони не защото бяха много добри, а защото ЦСКА и останалите отбори(изключвам Черно Море) бяха слаби.Във всички тези неподставени отбори се работи сериозно и всеки мач ще е финал за левски.Така че коментаторът да си свали сините очила и да следи малко футбола в Европа.

ANTWERPMIRACLES
15.06.2009 17:04

Дали не греша, но доколкото си спомням ,"Бентли"-то през последните два сезона от точно такива непоставени "трабанти" взе две точки от осемнадесет възможни.
Четири загуби и два равни мача.
И тогава бяха "поставени" преди мачовете с Тампере, БАТЭ и Жилка , но след мача, онези ги "оставиха" на точното им място.

Да не се окаже накрая, че "Бентли"-то е прегазено от трактор.

KILLna7
15.06.2009 17:00

Абе идиот тоя същия наи слаб отбор в Европа тая година ви би с 0 - 2 така че помисли малко ?! *joking*

nino6
15.06.2009 16:48

хАхАхА чували се този глупаф фен на леWCки (коментатора) *joking* Той ги направи дори по-силни от Манчестър и Барса Та то от левски ПО-СЛАБ отбор в евротурнирите НЕВИЖДАМ *lol* *lol*

Adrian000
15.06.2009 16:35

MeToDueB, с това ти изказване званието ти Експерт не ти утива ако беше такъв "Експерт" щеше да знаеш ,че Левски са си извоювали привилегията да играя с отбори с по- нисък коефицент! Да неби Славия Прага, Монако, Викинг, Хамбургер и Леверкузен да отговарят на класата на Марсилия, Хееренвеен, Динамо Букурещ и ЦСКА Москва (Защитаващи купата си от миналта година)и Оксер?! Да не говорим какво постигнахте вие и какво ние и докъто ние остранихме 7мият в Италия Киево с Амаури в състава ,един смешен Бешикташ ви направи за смях! И тогава ви се наложи да гледате Левски по телевизията ето от тия две години идва по- добрият коефицент ,който ни утрежда тия противници, стигнете и вие 1/4 финал и тогава да ви видим и вас с БАТЕ, Жилина и Тампере какво ще направите или в противен случай си яще боя на Армията с по 3+ гола от големите!

fena_man_utd
15.06.2009 16:30

Лек съперник в днешно време няма.Виждате сами бате борисов какви мачове направи за ШЛ говоря.Може да не са играли красиво но взеха точки не от кой да е а от големи отбори.Така че за левски ще е добре да му се падне някой не чак толкова добър отбор,че да има шанс.Защото ако ни се падне някой гранд тогава ще ни е доста по-трудно.Стискам палци и на цска,черно море и литекс да влязат в европа и да направят добри мачове.УСПЕХ!!!

lassitar2
15.06.2009 16:26

bigred81 Че имахте по-добър отбор от нашия е вярно,че напълно заслужено станахте шампиони с 16 точки разлика и това е вярно...както много левскари са го признавали в този сайт например...Но да ми излизаш с извинението че коеф ви е нисък заради миналата година,е смешно..Една година в евротурнирите не вдига кой знае колко,зависи до къде ще стигне отбора..И това със задълженията на Левски е пълна глупост...Фалшива информация целяща отново да нажежи страстите между сини и червени..Явно вие с връзвате на тези глупости..

krisoBG
15.06.2009 16:00

Методиев смешник тъп , ае да млъкнеш .. може би съперниците ни са най-лесни , щото имаме най-висок клубен коефицент .. ама се иска малко акъл , за да се досетиш нали .. Киево ако са слаб отбор , здраве да е .. но ако мислиш , че отборът , който БАТЕ отстрани преди Левски , а именно Андерлехт е слаб отбор , трябва да си много тъп .. а що не споменеш , като си почнал , че БАТЕ направиха 2 Х-са срещу Ювентус (2-2 и 0-0) и 1 Х срещу Зенит (носителят на Суперкупата на Европа) и при това в Русия .. Що не споменеш , че Жилина победи с 2-1 като гост 6-тия в Англия срещу Астън Вила , а ?? когато вие турци смешни достигнете до 1/4 финал в УЕФА (Лига Европа) и групите на ШЛ и докажете в истинския европейски клубен футбол .. а тоя сезон в БГ-то ви напраихме жалки напрао ... след 10 купени мача през 2-рият полусезон , дойдоха мачовете с отборите , които се борят за евроквоти и какво стана - 3 загуби и 1 подарена от съдията победа .. стискам палци на всички български отбори , и вярвам , че тая година ще постигнем сравнително добър коеф. , който да ни спомогне в близко време да имаме 2 БГ отбора в квалификациите на ШЛ ..

bigred81
15.06.2009 15:59

lassitar2 защо никои фен на Левски непризнае 4е миналата година имахме 10 пъти по класен отбор от вси4ки други отбори в Бг,сЪвсем заслужено станахме шампиони сас такава голяма разлика ,съвсем заслужено трябва6е ЦСКА да представя Бг в Европа и отбора има6е голям 6анс за нещо пове4е.както в4ера един фен на Левски каза ,,какво са виновни игра4ите,, вси4ко това срещу ЦСКА си бе6е нагласено, и защо никои от БФС необърна внимание на Иваило Дражев?защото се оказва 4е не само ЦСКА има задължения а и много други вкл и Левски ама за тях наказания никога няма да има.нормално като някои си ни вадят от у4астие в Европа за да набутат сините да нямаме голям коеф.

lassitar2
15.06.2009 15:46

MeToDueB Теб немоага да те разбера..Като играе български отбор в Европа,забравяш футболниате си пристрастия и подкрепяш всички останалиа,вкл и Левски..Но нито един път не пропусна да споменеш Бате,Жилина и Тампере...3-години подред ви срамим?Какво щеше да направи Цецка срещи Барса,Челси и Вердер..кажи ми?Единствения мач с който се гордеете е една победа срешу Ливърпуал,но за нея не споменавате че мача беше протокоален,както и мача на Астъна Вила с/у жилина..и резултатите бяха налице..Вие като сте толкова добри,защи коеф ви е толкова по малък от на Левски..

MeToDueB
15.06.2009 15:30

То .. винаги на Левски съперниците са най-лесни : Киево (тия са по-зле и от средняци ..), Там Пере (тия ги чух от този мач), БАТЕ Борисов (е .. тия ги знаех .. адско име имат) .. Жилинка .. (тия пък и клубно първенство ли имат *joking* )

Винаги им се падат най-лесните отбори .. имат много късмет, но те не могат да се възползват .. падат яко. Аз им пожелавам успех и ще се радвам да направят нещо тая година, че да се повишава коефициента на страната. И все пак .. този сезон не бяха кой знае колко добри ... но не стана, като миналата година .. незаслужено с преднина от 16 точки .. на ЦСКА, те да играят .. и то съдбата им го върна .. Батков, Матков .. колкото и да се опитваше да си уреди 6,7 милиона .. не можа да си уреди и победа над Батковците. Тази година не ме е яд толкова, така че Успех и САМО ДА НЕ СРАМИТЕ БЪЛГАРИЯ, защото 3 години подред .. това ставаше и в Шл и срещу Бате, Жилина и Там Пере.

bigred81
15.06.2009 15:10

UltraBlueHool моите уважения оба4е реално в момента няма български отбор които може да се противопостави на някои Европеиски отбор и кои бяха тези последни 10 силни ма4а на Левски?срешу Локо Сф и Локо Мз? или нагласения срещу Литекс?или мъките срещу Славия?или срещу ЦСКА които незнаеха защо са на терена? немисля 4е Бг отборите могат да бъдат критерии за нивото на средното ниво на европеиския клубен футбол,мъ4но е да го кажа но това си е живата истина,и докато не се спре да се дават луди пари на някви измислени 4ужденци и не се спре с корупцията няма да се отлепим от дъното и ще мерим сили с грандовете на Казахстан

UltraBlueHool
15.06.2009 14:40

Относно Бате какво да ги коментирам , изключително скромно отборче без никакви притеснения и направи много по големи успехи от българския цс*ка.Дори и нашия отбор да беше нов се видя че Бате минаха 1 път центара и отбелязаха гол.Но всички знаем че това е игра на голове не на положения.След вече 1 година обдигран състав и добра постоянна игра в последните 10 мача мисля че Левски ще достигнат най-малко до плейофи.За цска с 10 младока даже и в интертото немогат да продължат.Не обичам да коментирам други отбори , но те предизвикват и бих отблезал - СПАСИБА ТОРПЕДА , СПАСИБА ХАЙДУК , ЯЛА ЖИНЯК 96.

dadeds
15.06.2009 14:36

За мен лично Левски са позор за България .. ЦСКА заслужават да отидат в Шампионска Лига !!!

BaBa_MeCa
15.06.2009 14:26

" ... в противен случай по силите му са единствено Висла Краков и БАТЕ Борисов. "

_________________

Малумни ли сте ? ... БАТЕ ако хвае левски ще ги размята като ... куцо пиле - домат *lol*

mixov_ss
15.06.2009 14:06

много ги е наредил нещата репортера ама това му е работата, успех на отборчетата ни и дано през лятото не носят безмислени африкански и бразилски мързели ами намерят и стимулират юношите си както и качествени и добри играчи
УСПЕХ И НАПРЕД

bigred81
15.06.2009 13:39

трябва да си доста нагъл за да напише6 подобна статия имаики предвид последното представяне на Левски,положенитео на ЦСКА също е траги4но....така 4е незнам защо си позволяват да пи6ат за лесни и трудни съперници.Успех на вси4ки !

favoritat
15.06.2009 13:31

Много добър коментар. Всичко ми стана ясно. Само Левски!

KILLna7
15.06.2009 13:28

А и какъв срам че не схванах : ЦСКА - ЛЕВСКИ 0 - 2 Паднахте от най-скапания най-слабия най-противния ви отбор .ХАХА паднахте от евроидиоти .Какво сте вие? *lol* *joking*

KILLna7
15.06.2009 13:26

Абе кретен нали ми вика-е да си гледам моя отбор пак ти като гледам не коментираш твоя .ти *** м*****а .Пинса ми от някакви кретени оставящи коментарисамо на едни и същи теми и то не да разисква а само едно и също си знае .И отгоре на всичко и експерт .Е господа администратори засрамете се : мене не ми е че не съм експерт но има много по грамотни и трезвомислещи хора .Ако имате поне грам акъл вземете му махнете тоя ранг не за друго ами досега не видях нито файти да каже нито каквото и да е ,не виждам с какво защитава ранга си .Или може би защото говори против левски . А да и ние ако сме евро идиоти и срам за българия чорбата какво е .Ние сме евро вие сте бг идиоти .пълна версия .Гоните добрите си футболисти ,треньора няма да ви го коментирам щом е тръгнал да се картотекира си личи че критическата не му е простила и на него (то не че нашия треньор е много добър) .Знам че ще викаш против левски в европа защото си едно турско келеме ,утрепка и т.н. И по темата че се отнесох : Надявам се ако не успее някой отбор то поне да покаже че може и иска защото последните години такова нещо особено от левски не се виждаше .Да стискаме палци на ВСИЧКИ отбори който ни представят .

pileto_roma
15.06.2009 13:19

лекето що не си гледаш жалкото червено отборче,а се занимаваш със Левски.Ще дойдат мачовете и тогава ще се види кой е всъщност жалкия,но според моето скромно мнение това ще е панчаревската сган

angel_hi
15.06.2009 13:19

Трябва сме реалисти няма да ни е лесно и няма лесни отбори.Левски дори и най-лесният жребии да има пак не е сигурно.За мен ще е добре поне 1 представиел да се класира за ШЛ или Лигата пожелавам им го въпреки че има мн НО

svetlio_vn
15.06.2009 13:15

leketoo ти пък си създаден явно само за да плюеш и нищо повече ...

Baros_87
15.06.2009 13:11

leketoo мн сам сагласен сас теб направо сме си за срам, които не фане на бие .... *sad*

angel_hi
15.06.2009 13:11

И четирите ни представителя ще бъдат унизени и няма лесни съперници.Лесното е винаги трудно хаха Успех все пак на БГ отборите ще ви трябва доста

leketoo
15.06.2009 13:05

Който и да им се падне на WC-то изходът е ясен. Нов по-голям срам за България. Този отбор е създаден да бъде еталон за неудачност в Европа и да бере срамове. Честито *sick*