Торес благодари на африканските фенове

19:03
Торес благодари на африканските фенове
Нападателят на Испания Фернандо Торес обърна внимание на африканските си фенове, след като отбеляза три от петте гола срещу Нова Зеландия в мач от Купата на Конфедерациите. 25-годишният футболист на Ливърпул отбеляза най-бързия си хеттрик в кариерата си в националния отбор.

"Искам да благодаря на африканските си фенове за приятелското отношение, което срещам", заяви Торес.

"Чувствам се почти като у дома си. Чудесно е да си в отбор, с който да печелиш фенове по целия свят, не само в Европа. Хубаво е, че можем да правим феновете си щастливи, не само тази година, а надявам се и на Световното първенство догодина", каза испанецът.

"Никога досега не съм правил толкова бързо хеттрик и се радвам, че постигнах това с националния отбор. Дължа го на колегите си. Отбелязвам, но това се дължи на работата на целия отбор", заяви Торес, който вече е отбелязал 22 гола за страната си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niki_kts
15.06.2009 19:34

За мен Торес е един от най-големите професионалисти във вълшебната игра наречена футбол,а е и мой любимец!Гледал съм го заедно с Ливърпул два пъти на "Анфилд" и чувството беше невероятно.Колкото до самия Фернандо,той винаги се е отличавал с изключително добро възпитание,манталитет и отношение към клуб,национален отбор,колеги и футбол като цяло!Супер си El nino!Продължавай да жънеш успех *wink*