Стоев: Готови сме за мачовете с Лацио

15:24
Стоев: Готови сме за мачовете с Лацио
"Готвим се за всички мачове. Не ни предстои двубой само с Лацио", заяви треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев.

Ръководството и треньорският щаб на разградчани днес бяха облечени с костюми на Canali за мачовете от елиминационната фаза на Лига Европа и българското първенство.

"Нямам представа дали това облекло ще ни донесе късмет. Модата е нещо много хубаво. Всеки трябва да се стреми да бъде в крак с нея. Специално за мачовете мога да кажа, че това ще са трудни двубои и се надявам да играем добре. Ако играем добре ще можем да се поздравим с успех", заяви треньорът на Лудогорец.

"С оглед на контролите, които изиграхме съм доста доволен. По време на мачовете не стояхме лошо на терена. Разбира се, има неща, които трябва да изчистим. След дълго умуване се подсилихме с тези двама нови треньори. Спряхме се на тях, макар да имахме доста предложения на кондиционни треньори. Те двамата са млади. Единият - Серхио ще помага на нас, а другият ще се занимава с ДЮШ. Първите ми впечатления от тях двамата са доста позитивни", добави Стоев.

"Платини и Александров още не са готови. Вчера изиграха първите си 15 минути от доста време. При тях трябва да имам повече търпение, за да влязат в оптимална форма. За съжаление има още двама, които се контузиха. Това са Терзиев и Барт. Те все още не са готови да започнат нормален тренировъчен цикъл. Надявам се скоро да започнат тренировки с нас, защото имаме нужда от тях. Всеки един треньор се надява отборът му да е подготвен и да се представи добре в първенството. Аз специално съм доволен, защото свършихме добра работа. Изиграхме доста контроли по време и на двата лагера в чужбина. Представихме се добре", каза още Стойчо Стоев.

"Още като ни се падна Лацио казах, че ни чака сериозен мач. Причината за това е, че е тим от Италия. Тогава бяха в миникриза. Сега я преодоляха. Гледах им доста двубои, един на живо, и мога да кажа, че са един добър отбор. Надявам се да станат два хубави двубоя. Готвим се за всички мачове. Не е само мача с Лацио. Мисля, че имам равностойни 20 футболисти, които да издържат на цикъл сряда-събота, защото точно така ще бъде. Имам информация за Нефтохимик. Преди малко получих още информация и довечера ще я прегледам. Ще се запозная по-обстойно с тях. Ясно е, че много момчета си тръгнаха, но имат и нови футболисти. Ние, за себе си, ще имаме представа как ще изглеждат срещу нас. Ще дам информация на отбора си. Това, че Нефтохимик се борят да не изпаднат не означава, че ще ги подценим", заяви треньорът на шампионите.

" Лудогорец върви добре, но имаме и други добри български отбори. След като скоро ще останат само седем отбора ще стане доста интересно. През пролетта ни очакват доста равностойни мачове и се надявам по този начин да се вдигне и нивото на българския футбол", добави Стоев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ludogorec1
14.02.2014 11:57

Няма да бъдат лесни Ма4овете и във двата двубоя, Но Мисля 4е Лудогорец щте бъдат по Нахъсани за победа ,,,,,, Х-- и Победа на,,, Васил Левски ,,, УСПЕХ *beer**beer**beer**beer*

simon_66
14.02.2014 10:26

Може да съм от Черно море,ама на 27ми съм на Васил Левски да ги подкрепя,дори и да е отрицателна температурата тогава.Заслужиха си уважението на цяла България!! А букмейкърите да го ду*ат-откъде на къде сочат Лацио за толкова изявен фаворит,при положение че трябва да е точно обратното.Усещам как италианците ще го поемат още от първия мач.Успех Лудогорци,вие сте гордостта на България този сезон!

dimoigracha3
14.02.2014 07:13

дано да ги бием, само да не стане като мачовете с Базел

DDELIAN1984
13.02.2014 21:53

Лудогорец ще победи в София важно е как ще завършим в Италия. Шансове 59/41 в полза на българите за краен победител независимо от букмейкърите които дават ставка 1.28 за лацио / 3.25 за лудите българи.УСПЕХ ЛУДИ ГЛАВИ..............

GrandeBarca
13.02.2014 22:02

5.70 е в Еврото за нашите!

miro211
13.02.2014 21:18

Моята прогноза е две победи или най- много Х там и 2:0, 3:0 в Раздград

Cvet666
13.02.2014 21:10

Абе тук може да има шок за Европа *smile* Лудогорци дано да продължат похода си... отбора е супер спокоен, единен и е изцяло съсредоточен *smile*

mourinhocfc
13.02.2014 17:40

Въпроса е дали ,ще стигнат до стадиона живи и здрави *lol**lol*

rap5000
14.02.2014 09:16

Защо, да не би да играят в Сомалия ? 99% от ултрасите са недорасляци без капка мозък, а 99% от полицаите с удоволствие биха си изкривили палките в главите на тези недорасляци !

ReDeViL666
13.02.2014 17:19

Все повече и повече смятам , че Лудогорец имат доста добри шансове срещу Лацио.Важно е да вкарат гол на чужд терен , ако го направят ще са с равни шансове с италианците.*cool*