Реал Мадрид постави девет души в трансферната листа

13:42
Реал Мадрид постави девет души в трансферната листа
Ръководството на Реал Мадрид е започнало чистка в настоящия тим на "белите", за да може да намали бюджета за заплати и да натрупа малко свежи капитали, с които да купи поне още двама галактически футболисти, твърдят испанските медии.

Всичките холандци в "Кралския клуб" са били уведомени, че са свободни да си търсят нови клубове. Рууд Ван Нистелрой вече преговаря с Тотнъм, Уесли Снайдер и Рафаел Ван Дер Ваарт са гласени за размяна с Франк Рибери, Клаас Ян Хунтелаар е бил предложен на Ювентус и Манчестър Юнайтед, а на Ройстън Рики Дренте му бил търсен клуб във Висшата лига на Англия.

Ариен Робен също не влизал в плановете на Флорентино Перес за галактическия Реал, като бившият футболист на Челси бил желан от няколко клуба от Бундеслигата и Серия "А".

Хавиер Савиола и Габриел Хайнце отдавна били уведомени, че няма да са част от Реал Мадрид през сезон 2009-2010 година. Хайнце се надявал на завръщане във Висшата лига, докато към Савиола интерес имали средняци от Примера.

Мамаду Диара пък бил новата разменна монета на шефовете на "Белия балет" за привличането Шаби Алонсо от Ливърпул. Флорентино Перес и Хорхе Валдано щели да предложат Диара плюс 8 милиона паунда за бившия играч на Реал Сосиедад.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

caifel
20.06.2009 05:54

Доста големи имена ще си тръгнат макар да играха добре през сезона,но нали идват манекените с рекламните договорчета,как ще ги изпуснат.Пък и не е изгодно да имаш скъпа рез.скамейка.За самите футболисти ще е много добре сами да се махнат,и без това Реал пак ще се иззложат *joking*

vladolinko
17.06.2009 09:20

не няма реал винаги ще са в челната четворка! много добри играчи са просто дори и без треньор свестен дори и при наличието на барселона пак ще са в челното 4 *smile*

roommen
17.06.2009 07:00

ако не намерят добри защитници , галактическият Реал галактически ще се озове в средата на таблицата *smile*

formal
16.06.2009 19:37

рибери неможе да се сравнява с робен такаче... няма кво да говорим момчета *wink*

manutd_pz
16.06.2009 16:00

Робен ако го продадат ще е най голямата им грешка. Като имаш крило като Роналдо просто като сложиш Робен от др фланг става перфект.Ама те глупаците ще го продават,знам 4е заради 4естите контузии,но все пак тои е един от най добрите в реал.

sasho_kg
16.06.2009 15:25

Реал е любимият отбор и наистина мисля че ще е добре да продадът някои от играчите но не и сичките.Например не мисля че вече Нистелрой например ще бъде пускан често в игра при наличието на Игуаин Раул Кака и Роналдо. Мисля обаче че щом е тръгнал да зима изявени футболисти трябва да вземе поне един двама централни защитници..... *cigarette* *angry* *thumb_up* *erm*

drusalin
16.06.2009 15:07

само спекулаций ... чесно казано Снайдер и Робен да ги продадът не ми се вярва изобщо .

angel_hi
16.06.2009 14:17

Футболът е експеримент.Поне Перес можа да привлече Кака и Роналдо.Ще се наслаждаваме поне 1 сезон.Не съм за Реал и не им одобрявам политиката.Нека маха холандците като иска.Но Вия и Рибери неможе ги привлече и само 2 звезди взе.

red_manutd_7
16.06.2009 14:04

Реал Мадрид ще бъдат на върха точно за една година.Много звезди отбор не правят.Ще се изпокарат, защото всичките там са отишли за пари.Като фен на Манчестър Юнайтед съм много разочарован от това, което направи.Просто идеята на Перес няма да се осъществи напълно.И Роналдо и Кака ще искат да се покажат като по-добри и това ще доведе до конфликт, след което ще напуснат отбора.

Monty
16.06.2009 14:01

Като фен на Реал съм безкрайно разочарован от всичко, което се случва в клуба последните години, върха на което е това лято. Докато шефовете не раберат, че отбор се прави с години, че с чистки колектив не се прави и че само с парите за оня лигльо- Рони - може да купиш 7-8 класни играчи, подходящи за тим в стил "отборен дух" , просто Реал няма да бъде номер едно!!

angel_hi
16.06.2009 13:56

Не разбирам политиката на Реал маха 9 идват Роналдо и Кака и е Вия и Рибери немогат да ги привлекат да се оправят

Alcaida
16.06.2009 13:55

Берлускони вече се изчерпа *joking* Нали ви купи един защитник от Порто -> КВО ИСКАТЕ ОЩЕ ?