Лечков: Няма да помагам само на ЦСКА

09:22
Лечков: Няма да помагам само на ЦСКА
Йордан Лечков се съгласи да бъде представителят на ЦСКА в новия Изпълком на БФС. Клубът обяви името на един от най-големите си бивши футболисти с декларация в сайта. По време на конгреса на БфС Лечков седя дълго със силния човек на „Армията" Александър Томов.

„Ще помагам на ЦСКА, но и на всички останали клубове - обясни Лече пред вестник "Труд". -Тръгнаха прекалено много спекулации,че грандовете нямали хора в Изпълкома. Там от ЦСКА сме и аз, и Емил Костадинов. А Левски има Борислав Михайлов и Наско Сираков. Идеята не е да помагаме само на тези два отбора. Трябва да работим за целия футбол. Ще помагаме на всеки, който има нужда. Винаги съм твърдял, че България се нуждае от силни ЦСКА и Левски. Да градят футболисти, да дават национали. Дано успеят да направят бързо базата си, както стана при Лудогорец, Литекс и Ботев. Това, че съм се разбрал с ЦСКА, няма нищо общо с лицензите. Лечков не ги дава, има си комисия.

Правилата са напълно ясни и важат еднакво за всички клубове. Нека не се спекулира! Важното е да работим в правилна посока и футболът ни да се подобри."

Лечков не е работил като ръководител в ЦСКА, за последно игра при „червените" през 2001 година. В декларацията си клубът не споменава члена на Изпълкома Емил Костадинов, който освен като футболист беше пет пъти и началник при „червените", включително до лятото. Заради шефския си период екзекуторът на „петлите" не е сред любимците на феновете.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Castello
18.02.2014 17:42

Този лицемер, който с толкова сили се бори лиценза на ЦСКА да бъде отнет, сега е набеден за някакъв месия ...

Nikinson
18.02.2014 16:28

*ball*.Правилата са напълно ясни и важат еднакво за всички клубове. Нека не се спекулира! Важното е да работим в правилна посока и футболът ни да се подобри."*money*......AEK Athens ......Rangers FC........ *money**lol**joking*