В Германия: Тандемът Балъков/Солдо поема Щутгарт

23:14
В Германия: Тандемът Балъков/Солдо поема Щутгарт
Треньорски тандем между две от легендите на Щутгарт може да поеме  закъсалия жестоко в Бундеслигата германски клуб, твърди "Щутгартер цайтунг", цитиран от "24 часа". Красимир Балъков и Звонимир Солдо са вариант при уволнение на Томас Шнайдер.

Под негово ръководство швабите записаха безпрецедентна серия от 8 поредни загуби в първенството и така установиха негативен клубен рекорд. Последното поражение дойде при гостуването на Айнтрахт. Домакините от Франкфурт стигнаха до победата с гол за 2:1 в 89-ата мин.

Тренировката в понеделник бе водена отново от Шнайдер, но според "Щутгартер цайтунг" във вторник ръководството на Щутгарт ще има спешна сбирка, на която ще бъде решено дали да продължи да гласува доверие на настоящия наставник. Според изданието най-близко до неговия пост е тандемът Балъков/Солдо.

"Не мога да коментирам никакви спекулации. В този момент това, от което се нуждае Щутгарт, е спокойствие, а не от напрежение, внасяно отвън", обяви пред "24 часа" по темата бившият капитан на националите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация