Томов: Искам категорична победа в дербито

10:46
Томов: Искам категорична победа в дербито
Президентът на ЦСКА Александър Томов иска отборът му да бъде безмилостен в дербито с Левски. Той се закани "червените" да търсят категорична победа над вечния враг, но също така предупреди, че не бива да има подценяване.

"Не трябва да възприемаме мача като лек или като такъв, който можем да го вземем лесно. Всяка среща с Левски е трудна, защото те играят на предела на възможностите си срещу нас. Несъмнено ние ще подходим атакуващо и ще искаме да спечелим категорично. Целта ни е да вземем трите точки и по този начин да затвърдим превъзходството си, което показахме и в есенните мачове срещу тях. Знаете, че ги надиграхме и в първенството и за купата, когато въпреки, че отпаднахме, пак бяхме по-добрият отбор. Една победа ще означава успешен завършек на сезона преди плейофите. Искам да предупредя футболиситте да се пазят от провокации. Опасността да се завие към по-груб футбол не е малка, тъй като и времето се очертава да не бъде много добро. Момчетата трябва да покажат най-техничния футбол, на който са способни, и да победим. Това ще е четвърти мач срещу Левски този сезон. През есента ги победихме по прекрасен начин в първенството. Надявам се този мач да бъде повторение", заяви Томов.

"Ще обявя в четвъртък дали ще има премии за футболистите. Всички бонуси, които са заработили, ще им бъдат изплатени или се изплащат", допълни босът.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel.bonev.908
05.03.2014 13:14

Гъзето супер много заплати не им е дал, иначе възнаграждения ще раздава *lol*

wba
05.03.2014 13:07

Томе, вземи изплати заплатите на момчетата пък след това раздавай премии