Матеус: Няма да ставам селекционер на Иран

13:42
Матеус: Няма да ставам селекционер на Иран
Бившият германски национал и треньор на България Лотар Матеус отхвърли спекулациите, че е кандидат номер 1 за поста селекционер на Иран, след като имаше пътуване до тази страна.

"Навсякъде прочетох, че е имало оферта към мен, че търся треньорска работа", коментира Матеус пред вестник Ди Велт. "Нищо такова не съм търсил."

52-годишният Матеус пътува през тази седмица до Техеран, където беше гост на телевизионно предаване, в което се обсъждаше предстоящото Световно първенство в Бразилия. Но така или иначе актуалният треньор на националния отбор на Иран Карлош Кейрос напуска поста след края на въпросното Световно първенство, а федерацията на азиатската страна все още не е обявила негов наследник за новия квалификационен цикъл.

Иран е в група Н на предстоящия Мондиал в Бразилия заедно с отборите на Аржентина, Нигерия и Босна и Херцеговина. Подобна авантюра няма да е никак чужда на нрава на Матеус, който има сериозна кариера като футболист, но на треньорското поприще основно се подвизава в Източна Европа, включително и в България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RMRM7
05.03.2014 15:25

Там няма красиви манекенки, няма и дискотеки, защо да става треньор на Иран