Трансферен часовник (18 юни)

12:58
Трансферен часовник (18 юни)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в материала "Трансферен часовник", присъстващ в рубриката "Акцент". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.

► 20:34 часа: Ръководството на Лион възнамерява да отправи оферта за нападателя на Реал Мадрид Клаас Ян Хунтелаар, който е нарочен за гонене от шефовете на "Белия балет".


► 20:16 часа: Борусия Дортмунд си осигури подписа на Свен Бендер от Мюнхен 1860. Младият халф е младежки национал на Германия и преминава на "Сигнал и Дуна парк" с договор за четири сезона.


► 19:47 часа: Малага е на път да уреди трансфера на Адел Таарабт от Тотнъм. Младият плеймекър се очаква в близките дни да подпише с испанския клуб за един сезон под наем.


► 19:23 часа: Астън Вила официално привлече юношата на Нортхямптън Кортни Камерън. Трансферната сума не е оповестена.


► 18:41 часа: Полузащитникът на италианския Рома Жулио Баптища отрече появилите се информации, че ще се завърне във Висшата лига на Англия.


► 18:33 часа: Агентът на Дженаро Гатузо заяви, че клиентът му е щастлив в Милан и няма намерение да се мести във Висшата английска лига


► 18:25 часа: Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че е оптимист около преговорите за трансфер на нападателя на Волсфбург Един Дзеко и се надява националът на Босна да се присъедини към Милан до няколко дни.


► 18:17 часа: Полузащитникът на Астън Вила Найджъл Рио-Кокър е новата трансферна цел пред мениджъра на лондонския Тотнъм Хари Реднап.


► 17:31 часа:
Флорентино Перес разкри, че Реал Мадрид вече е успял да договори трансфера на Давид Вия и официалното обявяване на сделката е вече само въпрос на време.


► 16:41 часа:
Собственикът на Хъл Сити Пол Дъфън опроверга информациите, че "тигрите" са отправили оферта за халфа на Съндърланд Дийн Уайтхед.


► 16:23 часа:
Ръководството на Байерн Мюнхен е поставило в трансферната листа халфовете Андреас Отъл и Тим Боровски, както и бранителя Кристиан Лел.


► 16:16 часа:
Борусия Дортмунд е на път да привлече нападателя на Лех Познан Роберт Левандовски. 20- годишният млад талант ще дойде при "жълто-черните" в случай, че Мохамед Зидан напусне клуба през лятото.


► 15:59 часа:
Нападателят на Порто Лисандро Лопес заяви, че мечтае да премине в Лион


► 15:55 часа:
Освободеният от Манчестър Сити бивш немски национал Дитмар Хаман е пред подписване на договор с тима на Мюнхен 1860


► 15:45 часа:
Ръководството на Ювентус отправи официално предложение към нападателя на Виляреал Джузепе Роси.


► 15:10 часа: Ръководството на Манчестър Сити ще се опита да привлече в редиците си дясното крило на Ливърпул Джърмейн Пенант.


► 15:05 часа: Агентът на халфа на Виляреал Мати Фернандес разкри, че клиентът му ще се присъедини към състава на Спортин Лисабон. Блекбърн също бяха кандидати за подписа на играча.


► 15:01 часа: Синът на бившата футболна звезда на Гана Абеди Пеле - Ибрахим, подписа петгодишен договор с египетския тим Ел Замалек.



► 14:22 часа:
Испанският гранд Барселона ще отправи оферта към вратаря на Ливърпул Хосе Рейна. Каталунците са готови да платят сумата от 17 милиона паунда за испанския вратар на мърсисайдци.


► 13:56 часа:
Мартин О`Нийл разкри, че прави опит да привлече поне две класни нови попълнения в Астън Вила, за да може биримнгамци да продължат да се съревновават успешно с отборите от топ четири.


► 13:42 часа:
Президентът на Лион заяви, че може би няма да е в състояние да предотврати евентуално напускане на Карим Бензема през това лято. Манчестър Юнайтед  е фаворит за подписа на нападателя.


►13:25 часа:
От ръководството на Байерн Мюнхен признаха, че са отправили официална оферта за защитника на Челси Жозе Босингва.


► 13:07 часа:
Агентът на Мохамед Зидан заяви, че клиентът му не е получавал оферта от Блякбърн, каквато информация се появи наскоро.


► 13:03 часа:
Жулио Баптища и Симоне Перота обявиха, че със сигурност остават в Рома и през следващия сезон. Междувременно, ветеранът Кристиан Панучи е почти сигурно ново попълнение на Парма.


► 12:45 часа:
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън проявява сериозен интерес към Робин ван Перси и иска да привлече холандеца на "Олд Трафорд".


► 12:37 часа:
Нападателят на Манчестър Сити Фелипе Кайседо е желан от отборите на Спортин Лисабон и Уест Хям. Агентът на играча заяви, че крайното решение около бедещето на клиента му ще вземе ръководството на Сити.


► 12:18 часа:
Мистерията около трансфера на Сисоко в Милан продължава. Адриано Галиани е предложил нова оферта за играча, която е с 3 милиона по-ниска от първоначалните 15 милиона евро.


► 12:13 часа: Евертън и Астън Вила проявяват интерес към десния бек на Валенсия Мигел. Двата клуба са готови да дадат сумата от 3 милиона паунда.


► 12:04 часа:
Играчът на Удинезе Гаетано Д\'Агостино за пореден път призова ръководството на Ювентус да направи всичко възможно, за да го привлече.


► 11:56 часа: Манчестър Сити са готови да платят 30 милиона паунда трансферна сума за Самуел Ето\'о и ще предложат на нападателя седмична заплата от 192 000 паунда.


► 11:42 часа: Сър Алекс Фъргюсън е на път да отправи оферта за Мирко Вучинич от Рома. Предполага се, че става въпрос за сума в рамките на 15 милиона паунда.


► 11:37 часа: Агентът на Паоло Де Челие тотално опроверга слуховете, че левият бек на Ювентус вече се е договорил с Наполи.


► 11:23 часа: Мениджърът на Бирмингам Алекс МакЛийш е подготвил 1.5 милиона паунда за привличането на Бари Фъргюсън от Рейнджърс.


11:06 часа: Халфът на Удинезе Джанпиеро Пинци разкрива, че мечтае да играе в Лацио. Дали Клаудио Лотито би искал да сбъдва мечти?


10:45 часа: Звездата на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро искал заплата от 200 хиляди паунда седмично от Челси. Лондончани все още преговаряли с "дюшекчиите" за цената на играча.


10:36 часа: Томас Вермаелен е почти сигурно ново попълнение на Арсенал. Бранителят утре ще бъде на "Емирейтс", където ще премине медицински прегледи преди да подпише контракта си с "топчиите".


10:21 часа: Ръководството на Реал Мадрид е на път да отправи оферта към полузащитникът на Рома Даниеле Де Роси.


10:15 часа: "Няма да спирам Пол Шарнър да напусне", заявява собственикът на Уигън Дейв Уелън.


10:14 часа: Жуниньо Пернамбукано се присъедини към катарски тим.


9:45 часа: Зинедин Зидан разкрива, че Реал Мадрид се приближава до подписа на Франк Рибери, който би бил третото "галактическо" ново попълнение на "Белия балет".


9:25 часа: Ливърпул се интересува от уругвайския халф Николас Ледейро, който в момента е част от Национал.


9:38 часа: Давид Вия вече е взел решение за бъдещето си, но все още не желае да разкрие кой клуб е неговата предпочитана дестинация. Манчестър Юнайтед, Челси и Реал Мадрид се борят за подписа на играча.


8:46 часа: Защитникът на Левски Живко Миланов е близо до трансфер в английския Лестър, където играе Александър Тунчев


8:15 часа: Андреа Пирло и Дженаро Гатузо са пред трансфер в Челси


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
18.06.2009 19:45

Ръководството на Интер готви оферта от 20 милиона евро плюс правата на Амантино Мансини и Патрик Виера за услугите на звездата на Лион и френския национален отбор Карим Бензема, твърди интернет изданието на Sportmediaset.

Adrian000
18.06.2009 19:43

Английският тим Евертън е готов да вземе крилото Кадер Кейта от Лион. Африканецът не попада в сметките на треньора на „хлапетата” Пол Люгуен и по всяка вероятност ще бъде продаден.

Adrian000
18.06.2009 19:42

Ръководството на Порто обяви в интернет сайта си, че официално е пропаднал трансферът на левия бранител Али Сисоко в Милан

BaBuLcHo
18.06.2009 19:29

Новият европейски шампион Барселона ще трябва да извади45 милиона ппаунда или 52,8 милиона евро милиона евро, ако искат да привлекат полузащитника на Ливърпул Хавиер Масчерано, твърди английският таблоид "Дейли Мейл". Според изданието мениджърът на играча е пътувал до Испания, за да разговарят с шефовете на каталунците за евентуалното преминаване на аржентинеца на "Камп Ноу". Наставникът на червените от "Анфийлд" Рафаел Бенитес не иска да се разделя с 25 -годишния играч, но даде да се разбере, че това би могло да стане само ако Барса предложат феноменална цена. Самият Масчерано е щастлив в Ливърпул, но семейтвото му не се чувства добре заради климата на Острова и иска да се премести в Испания. Като част от сделката Барселона ще предложи и дефанзивния си халф Яя Туре.

BaBuLcHo
18.06.2009 19:22

Порто взе национал на Португалия
Драконите подписаха с вратаря на Лейшоеш
Порто подписа 4-годишен договор с националния вратар на Португалия Алберто Пимпарел, наричан за по кратко Бето. Досега стражът защитаваше цветовете на Лейшоеш, който завърши на 6-то място в португалското първенство. 27-годишният играч дебютира в представителния отбор на Португалия в приятелската среща с Естония на 10 юни. *joking*

simi91
18.06.2009 17:12

такава информация има на www.eurosport.yahoo.com има трансферен прозорец на живо *wink* но тук е по-лесно, защото тези, които не знаят английски, нямат проблеми

botkata90
18.06.2009 16:14

ахахах тоя пи4 къв е прост ники_андре хахаха,цска подписва 3 години спонсорство с магнатите от фирма волф да сте живи и здрави *joking* *sick* *thumb_up*

Dido_Man_U
18.06.2009 15:35

Според мен Давид Вия Ще отиде или в Барса или в Юнайтед или пък да остане във Валенсия *thinking* *wink* Реал и Челси се отказаха от него докато Ливърпул няма пари за трансфери *joking* По-вероятно е да иде в Юнайтед *thumb_up*

leketoo
18.06.2009 15:30

*sad* niki_andre Търси спешно медицинска помощ, защото явно си в крайна фаза на затъпяване *sick*

niki_andre
18.06.2009 15:24

НЯКОЙ ДА ДА ДЕ ИНФО ОТ КЪДЕ Е ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ИЛИ НЕЩО КЪДЕ МОГА ДА ВИДА КВО СЕ СЛУЧВА С ПАЗАРА *sad*

jakos
18.06.2009 15:01

Вия или ще иде в Юнаитед(дано) или в Барса по вероятно е в Юнаитед да иде щото Барса казаха че имат само 35 милиона за трансфери (ако е вярно)ще земат само един нов класен играч а пък Валенсия искат 45 милиона в Ливърпул е най-малко вероятно да отиде Бенитес трябва да продаде някои основен играч + сичките марули Бабел,Лучко,Досена,Арбелоа ,Н'гог,Джар Джар,и чак тогава ще има пари за него а едвали би се навил да си продаде половината отбор за един играч за които само да се дигне офертата и дотам.

silvi91
18.06.2009 13:03

dadeds точно е за Ливърул , но от къде ще намерят толкова пари за него *wonder* *joking* ? Вия най - вероятно ще премине в Юнайтед , ако трансферът с Роналдо стане факт или ще си остане във Валенсия *evil* .
A относно с това дали ИБра ще премине в Барса или не Adrian000 как мислиш , че Барселона ще ви дадат Иниеста или Шави ? Единствения начин да бъде привлечен при катулунците е бартер Ето - Ибра + 5-10 милиона *wink*

villitu
18.06.2009 12:45

Да ама Мирко Вучинич казва,че е очарован от интереса на Юнайтед към него,но предпочита Рома *stop*
Хора Вия няма да иде в Ливърпул от къде те ще изкарат 40 млн за него *wonder* Той или ще е в Юнайтед или в Барселона а към Реалк М най-вероятно ще се присъедини и Рибери

MeToDueB
18.06.2009 12:42

той и не иска в Ман .. Ако ще ходи в Англия, ще ходи в Ливърпул, за да играе с Торес. Ако няма да сменя първенството .. най-вероятно Реал.

sasho_kg
18.06.2009 12:39

На тея дет си мислят че Вия ще иде в Ман Ютд мога да им разбия надеждите като ви кажа да прочетете това което казаха от Манчестър че няма да купуват играчи по големи от 26г.
Дано да иде в Реал Мадрид *joking* *devil* *sick*

Adrian000
18.06.2009 12:27

Според мен ако разменна монета не е или Иниеста или Шави ,Интер трудно ще се навият на сделка почти съм убеден ,че Ибра ще играе поне още един сезон на Сан Сиро

MeToDueB
18.06.2009 12:25

за рязманя Ето'О + пари ще се навият .. Ето'О също е силен нападател, но Ибра е .. великан.

Adrian000
18.06.2009 12:23

Ибра само ще го санувате ,заедно с Майкон са най- добрите във състава и няма начин Моуриньо да направи грешката да се лиши от тях!

MeToDueB
18.06.2009 12:14

Сър Алекс Фъргюсън е на път да отправи оферта за Мирко Вучинич от Рома. Предполага се, че става въпрос за сума в рамките на 15 милиона паунда.


Това е малко странно .. ако стане факт, значи ще продават Тевес и Вучинич резерва .. търсят си класна резерва, като гледам .. ама вече не знам на какво да вярвам .. *joking* егаси трансферните спекулации

dadeds
18.06.2009 12:09

Вия си е тояно за Ливърпул !!! Много добре ще се сработват испанците там (Арбелоа , Алонсо , Торес , Вия)

MeToDueB
18.06.2009 12:05

Искам Ибра в Барса .. другите трансфери не ме интересуват. И Роналдо по-скоро да подпише с Реал, че да стана спокоен, за Бербатов, защото ще има по-добър сезон с малко по-нелакоми съотборници *joking* *sick*

villitu
18.06.2009 12:05

Вия трябва да заиграе в Юнайтед *stop* *devil*