Премия в ЦСКА, но не за 3:0 над Левски

22:29
Премия в ЦСКА, но не за 3:0 над Левски
Премия от 1000 лв. очакват футболистите на ЦСКА преди дербито с Левски. Обещанието е от главния акционер Александър Томов и реално е един от шестте забавени бонуса при червените, съобщава "Труд".

Но премията няма да е за победата над Левски с 3:0 от октомври, която е 3000 лева и още не е платена. Традиционно преди важен мач ръководството на ЦСКА раздава пари за по-високо самочувствие в отбора.

Раис М'Боли видя Пеле и се върна отпочинал за вечното дерби. Вратарят не игра за Алжир при победата с 2:0 над Словения - мач, на който Краля на футбола даде първия удар. М'Боли изглежда сигурен за мястото си на мондиала, но вече не и за титулярната позиция, която имаше в квалификациите.

Нигериецът с испански паспорт Стивън Сънди почти сигурно пропуска дербито. Бившият юношески национал на Ла Фурия игра този сезон само при 3:0 над Славия. А французинът Жереми Фо-Поре ще се възстанови за двубоя и ще застане на поста на левия защитник.

Треньорът Стойчо Младенов се отказа да изпраща вратаря Томас Черни при юношите. Идеята дойде, след като стражът съди ЦСКА за неплатени заплати от времето на "Титан". Младенов е категоричен по казуса - Черни може да си ходи през лятото. Но след като преди половин година в най-голямата криза остана лоялен на клуба, трябва да получи необходимото уважение. Шансът на чеха да попадне в групата обаче е единствено при контузия или наказание на М'Боли или Стоян Колев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация