Томов: Ще се борим за титлата докрай

20:26
Томов: Ще се борим за титлата докрай
"С тази победа потвърждаваме, че ще се борим докрай за призово място, ако може и шампионска титла", обяви силният човек в ЦСКА Александър Томов след успеха на армейците във Вечното дерби.

"Всяка победа над Левски е сладка. Искам да благодаря за невероятното мъжество на момчетата. Да останеш 30-та минута с 10 души, това означава мъжество, за да успееш докрай. Искам да благодаря на невероятната публика. С тази победа потвърждаваме, че ще се борим докрай за призово място, ако може и шампионска титла", каза Томов след двубоя.

"Възмутително е, когато такъв мач се опорочава по такъв начин. Не бива още в 30-та минута да се предрешават така нещата. Не само, че беше пресилено, но мисля, че не беше и адекватно. Двата отбора щяха да направят много по-добър мач, отколкото стана. Аз говорих вече с Йордан Лечков, ще говоря и с Борислав Михайлов. Видяхте какво се случи в сектор Г, няма как да няма възмущение, когато по такъв начин се действа", допълни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hitchhiker1902
09.03.2014 12:30

Като гледам как се радваха на победата в мача за четвъртото място - ако подушат титла, на половината играчи и целия щаб няма да им издържат сърцата... *tongue

Don_Joe
09.03.2014 22:18

Изчезвай бе психар болен! *stop*

krasenco
08.03.2014 21:53

Няма нищо пресилено!Абсолютен втори жълт картон!И аз се изнервих,но картона беше напълно заслужен.