Привържениците на Черно море искат Илиан Илиев за треньор

11:06
Привържениците на Черно море искат Илиан Илиев за треньор
Феновете на Черно море не искат и да чуят за друг треньор освен Илиан Илиев, който да поеме тима при евентуалното напускане на Гонзо в посока Левски.

"Илиан е треньорът на Черно море, при положение че Гонзо си тръгне. Това е човекът, който може и ще гради. Не мисля, че има привърженик, който да не е на това мнение", категоричен е шефът на Националния фенклуб на моряците Иван Михайлов, цитиран от "Тема спорт".

"При положение че Илиан е свободен, не може други специалисти да се спрягат за треньор на Черно море. Несериозно е. Той е един от хората, които винаги ще са първи вариант за нашия клуб. Илиан Илиев е един от легендите на този отбор и завинаги ще е лице на Черно море", категоричен е Михайлов.

Илиан Илиев води варненци в периода 2004-2006 година. Сред вариантите за наследник на Гонзо е и Никола Спасов. Илиан ИлиеВ пък е опция и за младежкия национален отбор, който е без селекционер след изтичането на договора на Михаил Мадански. Илиев вече е подал молбата си. За последно той бе начело на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

coyb
11.03.2014 14:43

И Илиян и Милен Радуканов,а да не говорим за Петев са доста качествени треньори, които бяха смлени и изплюти от месомелачката на Левски и ЦСКА. От Черно Море са се насочили правилно според мен.Особено във Варна могат да объркат сметките на доста отбори.За съжеление си продадоха някой от основните играчи преди подновяването на сезона,но не смятам,че ще са боксовата круша на първата седмица.Корав отбор са.

ivav.georgiev
11.03.2014 12:42

Абе не знам за Илиан, ама Гондзи ако знае къде отива...направо да взима един сезал, и да се беси на някой сух, сливов чатал*joking*