Все по-малки са шансовете на Шумахер да се оправи напълно

17:32
Все по-малки са шансовете на Шумахер да се оправи напълно
"Все по-малки са шансовете Михаел Шумахер да се оправи напълно. Колкото по-дълго е в кома, толкова са по-малки шансовете, че мозъкът му ще укрепне съвсем", смята д-р Мадер.

За съжаление новините за здравословното състояние на 45-годишния пилот не са добри. Експертите смятат, че шампионът по Формула 1 е прекалено дълго в кома и това няма как да не остави трайни последствия върху неговия мозък. 68-годишният главен лекар Марк Мадер от клиниката по рехабилитация в Базел смята, че часовникът на Шумахер цъка.

"Все по-малки са шансовете Шумахер изцяло да укрепне. По всяка вероятност вече няма да може да виждаме известната му усмивка. Колкото по-дълго някой е в кома, толкова по-малки са шансовете мозъкът му съвсем да си върне функциите", заяви един от най-известните швейцарски експерти по мозъчни травми.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sksw
12.03.2014 01:23

Аз вярвам, че той ще се възстанови и ще може да живее пълноценно. Не вярвам на нито една дума в медиите. Пожелавам му да се възстановява колкото се може по-бързо и всичко да е наред с него. Най-важното е, че е жив. Сега трябва да излезе от комата и да започне възстановяването си. Може да не е същия като преди, но съм оптимист, че би могъл да живее пълноценно !

javorrrrr
11.03.2014 19:37

Жалко - такъв велик спортист! Няма справедливост на този свят

kapitana123
12.03.2014 02:55

Баце, искам да ти пожелая бъбреците в един момент да те изненадат приятно и скоро, скоро най-големия проблем да ти е, че не разбираш от футбол *wink* Прогнозата на специалиста: тежко дерби за Шумахер, но той е свикнал. Заби се с 250 в оградата на Силвърстоун, падна тежко с мотор и все оцеляваше. Всяко чудо до три пъти! За него това е третият път. Прогноза: ще се възстанови напълно, но вече няма да е същият... ще си седи пред телевизора и ще гледа А група още поне 30 години.

Deco_Sneijder
12.03.2014 00:42

Много добър коментар и си напълно прав.И аз от малък имам ужасни проблеми с бъбреците постоянно операции,глупостти и с времето нещата стават все по зле,знам какво ме чака,но нищо не мога да направя..и именно поради тази причина като видя някой болен ми става още по гадно..защо е направено така хората да страдат по такъв начин..когато почина Пуерта от Севиля се скъсах да рева,когато Муамба падна,всяка нощ съм се молил да се оправи,сега за Шумахер също...колкото повече подкрепа толкова по-добре,молете се за всеки който има нужда и то не толкова за него,а поне за вас си,да си знаете че така сякаш му давате малко добра енергия *smile*

vlatkyn
11.03.2014 23:47

Благодаря ти за този коментар.

petko9305
11.03.2014 21:43

За едно сте прави, а именно "живота е несправедлив", но знаете ли какво се питам. С кое Шумахер заслужава повече състрадателност от другите човешки същества ? Да! велик спортист е, но само толкова. Всъщност има много по-млади хора който са в същото положение или дори още по зле защото тези хора нямат парите на Шумахер, но разликата между тези хора и Шумахер е една "популярността на Шумахер" или с други думи казано и аз съм ценен колкото Обама например ама аз съм никои, а Обама е истинска личност. Нали? Ето това се на несправедливост. Пожелавам на Шумахер един ден да се събуди и стане още по-велик, но не в Спорта, а да помогне на хора в беда като се възползва от своето положение като велика знаменитост защото тогава винаги е по-лесно да се помогне на хората по света*thumb_up*

Bayern85_
11.03.2014 19:34

Багата колко време беше в кома,не беше ли 1-2 месеца?