Коко Динев: Пирин легна за 25 бона

11:33
Коко Динев: Пирин легна за 25 бона
Трите точки на Ботев Пловдив срещу Пирин Благоевград в 28-я кръг са стрували 25 000 лева, дадени на ръка на шефа на "орлетата" Николай Галчев от Иван Давидков, кум на Димитър Христолов. Последният е гарантирал, че ще върне парите след трансфера в ЦСКА на Тодор Тимонов - това разкри пред "Тема Спорт" Коко Динев, бос на Вихрен Сандански.

Освен това "канарчетата" са получили лиценз, след като НОИ-Пловдив е издал документ, спорде който дълговете на Ботев в размер на цял милион са били обезпечени със залагането на земеделска земя. Невъзможно е такъв парцел да покрие огромен дълг с неспирно нарастваща лихва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tedo_dm
18.06.2009 14:21

еми това е за съжаление родния футбол,само лъжи и илюзии че можем нещо *evil*

tishkata
18.06.2009 12:43

Щом Коко казва - всеки разбира когато друг клуб продава мачове! Все пак Вихрен са "най- феърплей" отбора в А "ПФГ".Не зная дали Пирин продава мачове , но този отбор ми е един от малкото симпатични в нашето първенство.

Adrian000
18.06.2009 11:50

За всички бе ясно ,че Пирин легна на Ботев нали и двата отбора са сателити на цецка и двата ги зареждат с футболисти ! Такива отбори са пародия на футбол! Нека направят А група с 10 отбора пък да видим дали ще има някой дето да ляга като Славия, Сливен, Пирин, Локо Мездра!