От Барса готови да дадат 17 милиона паунда за стража на Ливърпул

14:35
От Барса готови да дадат 17 милиона паунда за стража на Ливърпул
Испанският гранд Барселона ще отправи оферта към вратаря на Ливърпул Хосе Рейна. Каталунците са готови да платят сумата от 17 милиона паунда за испанския вратар на мърсисайдци.

Настоящият европейски шампион е насочил вниманието си към стража на "Ла Фурия" след спирането на преговорите за нов договор с настоящия номер 1 в тима Виктор Валдес. Шефовете на Барса са убедени, че могат да си върнат Рейна, който започна кариерата си на "Ноу Камп".

Рейна струваше на Ливърпул шест милиона паунда, когато през 2005 година акостира на "Анфийлд" от Виляреал. Неговата цена обаче скочи неимоверно след четирите впечатляващи сезона с червената фланелка, в които испанецът се превърна в любимец на всички фенове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
18.06.2009 18:38

kobrata_kz, що да не се върне *wink* много играчи се връщат в старите си отбори когато понатрупат опит, къв е смисала да седи 5 години резерва в Барса, като може да иде някада и да играе титуляр, след което да се върне и да е пак титуляр в най-добрия отбор в Европа тази година?

MeToDueB
18.06.2009 18:04

Валдес иска в Англия (Четох някъде) и за това .. Ще купят Рейна .. за други трансфери не знам, но този ми се струва, че може да стане факт.

kobrata_kz
18.06.2009 17:07

Те пък тези Барселона се оакаха оискаха целия ЛИВЪРПУЛ. А щом е бил на Ноу камп вече едвали ще се върне *wink*

MB_KrisS
18.06.2009 16:12

Барса май се усетих, че от Валдес нищо не става *joking*