Бъдещата жена на Джо Коул оплете краката преди сватбата

20:01
Бъдещата жена на Джо Коул оплете краката преди сватбата
Бъдещата съпруга на Джо Коул Карли Цукър си направи запомнящо се сбогуване с живота преди брака. Фитнес-инструкторката, която след три дни официално ще стане госпожа Коул, купоняса до късни зори елитни лондонски заведения заедно със свои приятелки.

Пътешествието на Карли из нощния живот на столицата на Англия започна с посещение на един от скъпите и изискани ресторанти в Западен Лондон.

Там половинката на халфа на Челси стабилно се почерпила от богатия избор на вина, предлаган от заведението.

После Карли и приятелките й продължили купона си в нощния бар "Махики" на улица Мейфеър, където дамите обърнали няколко алкохолни коктейла.

В 2.30 след полунощ стабилно почерпената компания се качила на такси и се отправила към заведение за бърза закуска, където годеницата на Джо Коул и приятелките й хапнали няколко дюнера, за да утолят пиянския си глад.

Това било и последното приключение на палавата Карли, която трудно успяла да влезе в таксито, но все пак се прибрала невредима при своя любим.

Очакванията са утре и Джо Коул да излезе "на лов" из лондонските заведения, за да се сбогува подобаващо с ергенския живот.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitko2026
18.06.2009 22:07

абе не знам, обаче Джо Коул е много точен играч според мен... успех му желая както в живота така и в футбола, надявам се Татко Карло да го слага титуляр в новия Челси *smile*

kurgolqm
18.06.2009 21:23

mного пари имат....вижте я колко е надрусана на първата снимка *smile*))