Насрочиха мача за Суперкупата на първи август

16:43
Насрочиха мача за Суперкупата на първи август
Мачът за Суперкупата на България между отборите на Левски и Литекс ще се проведе на 1 август от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски", стана ясно след заседанието на Изпълкома на БФС.

От футболната ни централа все още чакат съдът да се произнесе по повод регистрацията на новия Изпълком. Ако съда все пак се произнесе против, решението ще бъде обжалвано.

Изпълнителният комитет назначи на днешното си заседание юристът Веселин Рашков за председател на новосформирания Арбитражен съд. Рашков е дългогодишен член на Дисциплинарната комисия на БФС. Сформирана е една елитна юношеска група – до 17 години, която за момента е с 16 отбора, като има вариант тимовете да бъдат увеличени на 18.

Приет е и отчетът на Димо Момиров за работата на Съдийската комисия на БФС и Изпълкомът постави положителна оценка на работата на българските рефери.

Ръководното тяло на българския футбол представи отчет за разпределението на приходите от телевизионните права, общо 5 600 000 лева. 600 000 лева е получил шампиона Левски, а последният в класирането е получил 220 000 лева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация