Тодор Батков в Израел заради Макриев

17:10
Тодор Батков в Израел заради Макриев
Собственикът на шампиона Левски Тодор Батков се намира в Израел и преговаря за трансфера на българския национал Димитър Макриев. Както е известно "сините" се опитват да привлекат национала ни на стадион "Георги Аспарухов" под наем от местния Ашдод.

Целта на Батков е Левски да вземат под наем своя юноша, който да помогне на тима в квалификациите на Шампионската лига и така жадувания втори пробив в групите на най-комерсиалния европейски клубен турнир.

"Сините" се нуждаят спешно от класен таран, тъй като Георги Иванов е аут поне до есента след операцията на десния крак, а тимът разполага в атака само с Георги Христов и няколко юноши.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
18.06.2009 22:46

aivano доста се изтъркаха ебавките за Бате и Жилина (въпреки,че само прасетата не виждат класата на Бате примерно) , а относно Макриев мога само да ти се изсмея и да си кажа..момчецето е от ц(*ка..нормално е да не разбира от футбол и да бърка расите. *wink*

aivano
18.06.2009 21:41

И този път ще играе само в квалификациите,но по-добре ,защото няма да има пак 1:17 или още по-зле,а по -вероятно е да има БАТЭ и Жилина,само че този път ще е някой я от Малта,я от Фарьорите!Нека всички се посмеем!Колкото до Макриев по умствено развитие той е типичен ЛЕСКАР,а като го гледам и произхода му е със сини венци-малко по-светъл е от звездата в ШЛ-Мангалиян Огнянов!

torres_228
18.06.2009 20:19

Добре ще е да го вземем ,дори и под наем. Гонзо няма цял живот да играе. А и пък си имаме Цачев и Христов! Но един Макриев ще усили нападението ни. *smile*

lassitar2
18.06.2009 18:47

Дано това да не е поредната спекуалция отностно трансфер или отдаване под наема на футболист(говоря за България)Иначе като идея не е никак лошо,определено Макриев е доста по класен от Гонзо,а и с високия си ръст е още един +..Дано да е истина и да се стигне до споразаумение с Ашдод..И съм сигурен че ще се раздаде на 100% за Левски в пробива му за групите на ШЛ.

MeToDueB
18.06.2009 18:11

абе .. сега чета по-внимателно, че аз винаги гледам първо да напиша.

Под наем .. еми, като е под наем, няма лошо .. по-лошо щеше да е, да се загробва с договори и глупости. Може и да е за добро.

Adrian000
18.06.2009 18:04

То щото пък Израел цъфти! Освен това Ашдод е средняшки отбор и дори няма да играе във Евротурнирите ,за Митко дори е по- добре да заиграе във Левски!

MeToDueB
18.06.2009 17:59

стига бе .. това ще е крачка назад, да се върне в България ..