Нистелрой няма да премине в Тотнъм

19:06
Нистелрой няма да премине в Тотнъм
Нападателят на Реал Мадрид Рууд ван Нистелрой заяви, че няма планове да напуска "Белия балет" в посока Тотнъм, каквито са информациите в медиите от последните няколко седмици.

Испанската преса съобщава, че холандския голмайстор, заедно със своите сънародници Уесли Снайдер, Рафаел Ван Дер Ваарт, Ариен Робен, Ройстън Рики Дренте и Клаас Ян Хунтелаар, ще напуснат "Бернабеу" това лято.

"Аз просто се придържам към моя договор. Ако другите момчета обаче получат оферта от друг клуб, трябва да я приемат. Всички те имат големи цели, една от които е участие на Световния шампионат и титулярното място в нашия национален отбор. При мен нещата стоят по различен начин. Аз съм контузен и не знам какво искат Мадрид от мен", каза Ван Нистелрой.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
18.06.2009 21:17

един от най-великите нападатели за всички времена. Дано неговата звезда не залезе скоро и не в някой средняшки отбор .. дълга и тежка контузия, но дано се завърне в най-добрата си форма и да играе титуляр, дали в Реал, дали не .. да не отива в малък отбор само. Таланта си е талант .. и 100 години да е контузен, класта си остава вечна и пак от половин положения, 2 ще прави. ВЕЛИКАН !

MB_KrisS
18.06.2009 21:05

Хунтелаар, Снайдер и Робен да остават, другите да си ходят. Нистелрой даде много на тима. но след тези покупки надали ще се пребори за титулярно място.

manutd_pz
18.06.2009 20:21

tsvetkov1899 : Вие няма да имате никога такав нападател бе,