Бербатов близо до трансфер, Юнайтед с рекордна оферта

11:03
Бербатов близо до трансфер, Юнайтед с рекордна оферта
Българският национал Димитър Бербатов е основната трансферна цел на Манчестър Юнайтед.

Медиите на Острова осъмнаха с новината, че сър Алекс Фъргюсън ще направи повторен опит да привлече в състава си бившия играч на ЦСКА, като предложи на сегашния му клуб Тотнъм 23 млн. паунда. Британският вестник "Дейли Мирър" отделя видно място на новината и се позовава на достоверен източник. От щаба на "шпорите" искат да получат сумата от 30 млн. паунда за голаджията, което автоматично ще хвърли двете ръководства на масата за преговори в следващите дни. Предлаганата трансферната сума за играча е рекордна за клубната история на Тотнъм.

Босът на "червените" се завърна съвсем скоро от почивка и определи приоритетите си за предстоящия сезон, сред които е и Бербатов. По всичко личи, че битката за Кристиано Роналдо с Реал Мадрид почти е изгубена от "червените дяволи" и сънародника ни може да се превърне в поредната звездна покупка на "Олд Трафорд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
01.07.2008 16:20

Искрено се надявам Бербатов да НЕ премине в Ман. Юнайтед защото ще развали изключително добрия състав на Юнайтед. НО не вярвам САФ да е толкова тъп че да вземе Бербатов

XeaR
01.07.2008 11:30

Оф само слухове слухове един казва едно друг казва друго накрая става трето . Да изчакаме да видим какво ще стане според мен !

martototo
01.07.2008 11:13

От сега ви казвам без да съм грам информиран, Бербатов ще премине в Юнайтед, а сумата заплатена за него ще е между 26-28 млн.

Badto
01.07.2008 11:10

Незнам кой ви я дава тази информация, но Кристияно Роналдо остава в Ман. Ю. , а Бербатов го пращаха къде ли не, то пак да ти писне. Ще се разбере накрая