ЦСКА продължава с продажбите

15:08
ЦСКА продължава с продажбите
Румънският национален футболист и единствен в българското първенство с участие на Евро 2008 Флорентин Петре си взе довиждане с доскорошните си съотборници и пое в посока Русия.

Нисичкото крило, което заигра при "армейците" през 2006 г. се превърна в един от любимците на сектор "Г", след като през последния сезон бе един от футболистите с най-съществен принос за спечелената 31-ва титла.

Въпреки, че не еднократно самия той заяви своята позиция за оставане в клуба, събитията явно са претърпели пълна промяна и той ще подпише с отбора на Терек Грозни, където от няколко месеца играе друг бивш футболист на "червените" Вальо Илиев.

Петре е осмият играч, който напуска "Борисовата градина", след като преди него от клуба си тръгнаха вратарите Илко Пиргов и Ивайло Петров, Гъргоров, Велизар Димитров, Георги Илиев, Гуидо Ланзаат и Йордан Юруков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dracula_88
01.07.2008 16:16

И Гъргоров напусна ЦСКА, така че ако напусне, Петре става 8-ият. Да се надяваме, че ще бъде намерен подходящ негов заместник. Говори се, че победителят с Порто в ШЛ Марио Силва има шанс да дойде на "Армията", макар, че сайтовете заливат феновете с всякакво грешно инфо и спукули.
Въпреки, че едва ли Петре бе на ниво на Еврото и едва ли има още много години кариера пред себе си, беше добре да завърши кариерата си в ЦСКА, защото можеше да помогне. През сезона, заедно с Неи бяха най-добрите чужденци. Надявам се, че ще бъдат намерени достойни негови заместници, които да защитят титлата.