Велев: Ако отпаднем, всички трябва да си ходим в къщи

15:27
Велев: Ако отпаднем, всички трябва да си ходим в къщи
Старши треньорът на Левски Емил Велев определи като напълно непознати двата отбора, които се паднаха като евентуални съперници на "сините" за втория квалификационен кръг от Шампионската лига - Санта Хулия и Тре Фиори. Наставникът на шампионите категорично отсече, че ако отпаднат от предстоящия съперник, всички от Левски трябва да си ходят в къщи.

"Ако отпаднем, всички трябва да си ходим в къщи. Слушахме внимателно жребия, за мен са непознати противници. Може би ще пратим хора за двата мача, за да придобием впечатления. Дано още на първия мач на стадион "Георги Аспарухов" да вземем преднина преди реванша. Нито един противник не трябва да се подценява. Ако си спомняте миналата година Черно море игра със Санта Хулия и до 80-а минута резултатът бе 0:0. До последно имаше възможност за победа. Това се дължеше на подценяване, но при нас е изключено това де се случи. С Кольо се познаваме много добре, ако се падне този отбор, ще разговарям с него, за силните и слаби страни на тима, но ще искам пълна информация и за двата отбора", заяви Велев.

Кокала допълни, че се надява Макриев да се адаптира добре към състава на Левски.

"Надявам се Макриев да се включи успешно към нашия отбор. Знаете, че той е юноша на клуба. Имах възможност да го наблюдавам последната година в Израел. Преговаряме с още четири-пет футболисти и очаквам до края на другата седмица да имаме яснота, кой ще дойде", каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари