Солскяер: Кардиф ще играе за честта си срещу Челси

12:56
Солскяер: Кардиф ще играе за честта си срещу Челси
Оле Гунар Солскяер пожела да върне Кардиф Сити във Висшата лига още през следващия сезон, в който уелският тим ще играе във втора дивизия. Норвежецът, бивш нападател на Манчестър Юнайтед под ръководството на сър Алекс Фъргюсън, добави, че Кардиф ще играе за честта си срещу Челси.

"Аз съм мениджърът на Кардиф Сити и нямам намерение да се самосъжалявам. В следващия мач ще играем за нашата чест, а след това ще започнем да мислим за следващия сезон. Всички сме разочаровани от отпадането, но най-вече така се чувстват нашите футболисти. Те играха много добре срещу Нюкасъл, стараха се и не заслужаваха да загубят. Няма да бъде лесно да ги вдигна за последния мач, но ние имаме чест, която трябва да браним. Ще се опитаме да накараме нашите привърженици да се гордеят от играта ни след мача срещу Челси", каза той.

"Не е приятно да изпаднеш, но това ти дава шанс да покажеш как можеш моментално да се изправиш. Бяхме четири сезона в челото на Чемпиъншип, а това ни дава увереността и надеждите, че можем пак да го направим. Опитът е на наша страна", добави Солскяр.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sluchainik
04.05.2014 14:44

Голям ! Имаш нужното уважение от Привържениците на Манчо Един голям RESPECT!