Томов: Аз съм един от спасителите на ЦСКА

23:12
Томов: Аз съм един от спасителите на ЦСКА
Александър Томов заяви, че преспокойно може да бъде наричан Спасителя на ЦСКА.

Миналото лято именно той измъкна клуба от фалит и изхвърляне при аматьорите, с помощта на Стойчо Младенов и Александър Тодоров. "Смятам, че с право мога да бъда наречен спасител, заедно с Александър Тодоров, Стойчо Младенов, Валентин Илиев, Мартин Петров, с всички останали – Емил Гъргоров, Апостол Попов, които помогнаха в много труден момент да възстановим ЦСКА", заяви Томов пред TV7.

Той добави, че ЦСКА и Левски трябва да направят всичко по силите си, за да излязат от тежките кризи, в които се намират, тъй като това ще е добре за футбола у нас. " ЦСКА и Левски ще тръгнат напред, дай Боже, защото тогава и националният отбор ще е добре. Тези два тима контролират 70-80% от феновете у нас", добави Томов.

Той изрази задоволство от новите попълнения и подготовката на тима. С "червените" подписаха Александър Тунчев, Маркиньос и Матин Камбуров, които се завръщат на "Българска армия". В момента ЦСКА тренира в Боровец и заминава на лагер в Холандия на 23 юни.

Днес, 11 юни, пък Томов се яви в Софийския градски съд, където беше даден ход на делото срещу него, Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев. Четиримата са подсъдими за длъжностно присвояване на средства от "Кремиковци". Бяха разпитани и свидетели, сред които Димитър Пенев, Васил Божков и Емил Костадинов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
12.06.2014 14:11

Тоз ше спре ли да гледа назад?
Аз това, аз онова ... да не е Овен случайно?
Стига си чеса егото Лупи ами гледай напред а там още не сме подсигурени. Дали си спасител или не ще го кажат феновете оти сам да си се хвалиш е нелепо*wink*

myzrael
12.06.2014 17:09

+ 1

thc_bbc_666
12.06.2014 16:34

Абсолютно точно казано! Спести ми писането на коментар... *joking*

crazy_rabbit
12.06.2014 09:42

Давай Саше ! Всички сме с теб ! Ако има някой, който да може да закрие комунистическата команда, това си ти ! *thumb_up* /не съм левскар/

Gov_daebamamovi
12.06.2014 22:59

Абе, и аз не съм, ама като говориш за комунистическа команда - ти, какво търсиш тук?*cool*