Велев: Не ме е страх да водя Локо Пловдив

12:00
Велев: Не ме е страх да водя Локо Пловдив
Емил Велев, който стана главен мениджър на Локомотив Пловдив, потвърди, че ще изведе отбора на първо занимание на 16 юни, понеделник. То е насрочено за 11:00 часа на "Лаута". Кокала заяви пред "Тема Спорт", че не го е страх да приеме предизвикателството да води тима дори в такава обстановка.

Както е известно, част от феновете на черно-белите се заканиха да саботират заниманието и да не допуснат отбора да тренира и играе в Пловдив, докато негов благодетел е Константин Динев. И ако трябва ще използват канонада от бомбички, димки и камъни, за да постигнат целта си...

"Защо да не започнем в понеделник? Мен не ме е страх. Бях безработен, сега си намерих работа. И то добра. Връщам се в Локомотив, където имах само добри моменти. Постигнахме силни резултати, дано запалянковците си спомнят какво е било. Отивам на "Лаута" да правя добро. Оптимист съм. Знаете, че мога да оцелявам при всякакви ситуации", каза Велев.

"Не мисля, че ще ме посрещнат враждебно. Преди време казах, че съм готов да сложа каска и ризница и да отида на "Армията" да стана треньор на ЦСКА. Сега те не са ми необходими. Локо има отлична публика, нормални хора. Мисля, че мястото на отбора е в А група. Дано запалянковците проявят разбиране и осигурят комфорт на играчите. Иначе знаете, че аз не бягам от критика и отговорност. Надявам се да се стигне до обединение", поясни Велев.

"Ще разчитам на голям щаб, все пак ще съм главен мениджър и ще трябва да има хора, които да тренират състава. В него влизат Любомир Симов и Христо Колев - Бащата. Михаил Ролев ще продължи да отговаря за подготовката на вратарите. Ще ми трябват и още един-двама помощници", подчерта Кокала.

"Малко закъсняхме с подготовката. Но имаме пример, който е успешен. Миналия сезон и Александър Станков направи късно отбор, но постигна добри резултати. Отборът се справяше много добре до плейофите. Надявам се сега отново да сглобим боеспособен състав", завърши той.

С шефско място на „Лаута" може да се сдобие бифшият секретар на ПФЛ Тодор Лучев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация