Лекарско чудо в Арсенал, Едуардо на крака

18:53
Лекарско чудо в Арсенал, Едуардо на крака
Нападателят на Арсенал Едуардо Да Силва е отново на крака и е на път да опровергае всички скептици, като се възстанови от ужасяващата контузия, получена в среща от първенството на Англия.



\"\"Както е известно, хърватският национал получи жестоко счупване на крака през февруари в мача от английската Висшата лига на неговия Арсенал срещу Бирмингам.

Защитникът на домакините Мартин Тейлър влезе изключително грубо на нападателя, в резултат на което той получи двустранно счупване на крака си.

Доста преди предварителните очаквания, благодарение на лекарския щаб на "топчиите" Едуардо е вече на крака и прекарва своята почивка в Бразилия.

Английският медиен гигант "The Sun" показа снимки на хърватския национал, който се подготвя за завръщане в игра и се чувства много добре заобиколен от семейството си.

\"\"
Лекарският щаб на Арсенал, начело с Гари Люйн е направил почти невъзможното нападателя да се възстанови за краткия период от време и да се включи в подготовката на тима.

Арсен Венгер заяви, че хърватският национал разполага с колкото време пожелае за възстановяване и няма никакво намерение да избързва с неговото включване.

Самият играч видимо доволен от случващото се заяви:

"Връщам се от Бразилия в Европа в началото на август, дори може би в края на юли. Докторите ми казват, че ще мога да се възстановя напълно и да играя футбол отново, надявам искрено да са прави."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsen
04.07.2008 01:00

Тоя Едуардо е мн добър.Ако успее да се оправи за август ще е герой.искрено му го желая.Ние от Арсенал имаме нужда от него.