Йън Райт: Стига вече Челси

12:14
Йън Райт: Стига вече Челси
Йън Райт видя с очите си как кариерата на неговия син претърпя спад след преминаването му в Челси от Манчестър Сити през 2005 г. за 21 милиона паунда. Ето защо легендата на Арсенал вярва, че Райт - Филипс трябва да приеме офертата на Портсмут, ако Хари Реднап го заинтригува със солидна сума и да напусне Челси.

 "Стига вече Челси! Мисля, че Портсмут ще бъде правилен избор за Шон", каза бившият играч на "топчиите".

"Той спечели много медали и се представи добре в Челси. Въпреки това трябва да отиде в отбор като Портсмут, за да възкреси напълно своята кариера."

"Шон може да накара хората да говорят за него отново, точно както беше в Сити."

"Той само загатна за своя потенциал в отбора на Челси, но ако започне да играе редовно,  отново може да блесне във Висшата Лига, защото притежава много качества."

"Не казвам това, защото е мой син. Той притежава изключителна техника, изпитва страст към играта и работи много усърдно за доброто на отбора."

"Преди 2 години му казах да напусне, защото не виждах перспективи за неговото развитие."

"На неговите години не можеш да бъдеш утвърдена звезда, каквито бяха повечето в отбора тогава."

"Шон сега е на 26 години и да бъде в клуб като Портсмут, където ще играе редовно, е добре за самия него."

"Той също се завърна в английския национален отбор поради заслуги, а не защото играе в голям отбор."

"Равнодушен от случващото се в Челси с назначаването на Филипе Сколари, смятам, че Шон трябва най-накрая да напусне Челси."

Самият Хари Реднап открито заяви, че би бил щастлив да доведе играча на "Фратън Парк". Треньорът на Помпи ще направи своя ход, ако Сколари намери английския национал за излишен.

Той каза: "Не съм говорил с никой от Челси, но харесвам Шон - той е невероятен талант. Разбира се той е играч, който бих искал да имам."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация