Тити Папазов: Преведени са 29 544 лева за синята школа

14:02
Тити Папазов: Преведени са 29 544 лева за синята школа
Съпредседателят на Фонд "100 години Левски" Константин Папазов говори днес пред представителите на медиите на пресконференция, на която даде отчет за извършената дейност около честванията на 100-годишния юбилей на клуба. Той съобщи, че балансът след всички разходи е на плюс с точно 80 522, 90 лв. Вече са преведени 29 544 лв на сметката на детско-юношеската школа, които ще бъдат използвани за ремонт на съблекалните на младите таланти.

"В цялата организация успяхме да се справим сами, както и с помощта на клуба. С този юбилей Левски доказа, че ще бъде вечен. Най-важното е, че успяхме да организираме такова тържество. За мен юбилея имаше две основни послания: да покаже на цяла България какво е Левски - като институция и фенска маса; за феновете след този тежък сезон да имат възможност да отпразнуват годишнината. Живеем в среда на негативизъм, но благодаря на всички медии, които ни помогнаха", заяви Папазов.

"Искам да се извиня на сините фенове, в които се съмнявах, че ще напълнят стадиона. Синята любов е най-големият дарител и спомоществовател на това събитие. Има човек, който даде 51 200 лева. Той обаче пожела да не споменавам името му. С този юбилей категорично доказахме, че нашите фенове са най-великите. Останалите средства ще бъдат изхарчени единствено и само за бъдещето на клуба - детско-юношеската школа. Балансът ни след всички разходи е на плюс с точно 80 522, 90 лв. Бяхме притиснати от времето и се извинявам, че не направихме запитване до цялата фенска общност. В петък преведохме над 29 544 лв. на отделна сметка за ДЮШ. Вече е ясно за какво ще ги изразходваме. С тези пари ще може да се разпорежда само Даниел Боримиров, който е шеф на школата", сподели още Папазов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация