ГАИС - Асириска, спечелен

15:15
ГАИС - Асириска, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юни: 7 познат от 15 мач - 46.7% успеваемост

Залог на деня за 25.06.2014 г.:Асириска е последен в класирането, но той играе много добре като гости, след като падна само веднъж на чужд стадион до този момент. Моментната форма на Асириска също е добра, като отборът загуби само един от последните си четири мача. Статистиката също дава определено предимство на гостите тук, защото от три гостувания на този терен Асириска записа две победи и една минимална загуба. ГАИС взе четири точки в последните два мача, но общата му форма е слаба, след като загуби седем от най-скорошните и десет изяви в първенството. Гостите тук имат добри шансове да вземат точки, а и следва да дадат максималното, защото излизането от опасната зона е възможно само така.

Прогноза: X2; Коефициент: 1.75

Георги СотировЗа договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация