"Зидан е идолът на Хамес, Родригес ще пасне на Реал Мадрид"

13:58
"Зидан е идолът на Хамес, Родригес ще пасне на Реал Мадрид"
Бащата на колумбийския национал Хамес Родригес - Уилсън Родригес заяви, че синът му ще пасне по чудесен начин на стила на игра на Реал Мадрид.

Родригес-старши коментира представянето на сина си, като се върна в годините назад – в детството му.

"Още от много малък синът ми казваше, че иска да играе в Испания. Твърдеше, че стилът на игра там е много сходен с този на Колумбия“, споделя Уилсън.

"Когато Хамес бе дете, много харесваше Зидан, който тогава играеше за Реал Мадрид. Разбира се, че има познати играчи в Испания – Роналдо е един от тях. Синът ми би паснал идеално на стила на игра на Реал Мадрид“, каза още бащата на Хамес.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

scouser_pool
03.07.2014 17:34

Монако са си идеални за него...единствения проблем е малкия стадион , това според мен е доста отблъскващо за топ футболистите , но така или иначе Монако е най-големия проект в момента...движат се адски бързо , по-бързо от ПСЖ и Сити в първите си 2 години и Хамес ако остане , което според мен ще направи ще е звездата на отбор , който до 2 години може да се бори за Шампионска Лига*tongue* А и ще се надумка с пари*lol*

Hitchhiker1902
04.07.2014 00:17

За разлика от Челси, Сити и ПСЖ, Монако няма как и накъде да се развие като клуб (по демографски и други причини). И Риболовлев едва ли си прави илюзии, просто ги ползва за имидж и пералня, в един момент ще му писне. Няма как една пералня да е добра за развитието на един футболист - Хамес трябва да заиграе в истински клуб възможно най-скоро. Спорно е дали Реал е мястото за него точно сега, предвид Модрич, Иско и Ди Мария, но кой знае, може пък да заблести още по-силно... ( а и Модрич гони 30-те, Ди Мария може и да си тръгне, Иско още е колеблив...)

TheBrute
03.07.2014 15:24

Яко се натиска на Реал , но невиждам кой може да измести ? РОналдо ли ? Бейл ли ? Модрич ? Ди Мария? Не мисля

Gopcho
03.07.2014 20:21

Най-добре да остане в монако след 2-3 години, когато Роналдо стане на 31-32 да го вземат.

crazy_rabbit
03.07.2014 15:54

Прав си. След очакваната продажба на Фалкао, Хамес става лицето на един много сериозен проект *wink* Това води до мноооого приходи !

TheBrute
03.07.2014 15:50

Според мен е най - добре да остане в Монако

crazy_rabbit
03.07.2014 15:40

Страхотен играч ! Дано не си пропилее таланта при дърводелците в Англия ! Барса и Реал са идеални за него ! Отиде ли в Реал на този етап, просто ще продада Ди Мария за мнооого пари и са готови *wink*