Трансферен часовник (28 юни)

10:36
Трансферен часовник (28 юни)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



20:11 часа: Парма привлече един от най-добрите млади вратари в Италия Емилиано Вивиано. Стражът, който е собственост на Интер и Бреша които притежават по 50 процента, отива под наем на "Енио Тардини".


19:30 часа: Ръководството на Интер проявява сериозен интерес към защитника на Лацио Александър Коларов.


19:17 часа: Виляреал може да привлече нападателя на Тотнъм Роман Павлюченко. "Шпорите" искат 13,8 милиона лири за руснака.


18:22 часа: Испанският национал Алваро Арбелоа може да напусне Ливърпул, призна агентът на футболиста Гарсия Килон.


17:51 часа: Според испанският вестник "Марка", Реал Мадрид е предложил 32 милиона евро на Лион за нападателя Карим Бензема.


17:19 часа: Сър Алекс Фъргюсън ще предприеме офанзива за привличането на Серхио Агуеро от Атлетико Мадрид. Според информациите, Манчестър Юнайтед ще предложи 45 милиона паунда за аржентинеца.


16:47 часа: Халфът на Фиорентина Фелипе Мело е набелязан от ръководителите на Барселона в случай, че Хавиер Масчерано не премине в състава на "каталунците".


16:19 часа: Манчестър Сити са изпратили впечатляваща оферта за камерунския нападател Самуел Ето\'о, съобщи президентът на Барселона Жоан Лапорта.


15:49 часа:  Халфът на Удинезе Гаетано Д’Агостино е следващата трансферна цел на италианския гранд Ювентус.


15:20 часа: Барселона е направил официална оферта към тима на Депортиво Ла Коруня за защитника Луис Фелипе.


14:55 часа: Италианският шампион Интер планира да привлече младежкия национал на Германия Жером Боатенг, твърди "Гадзета дело Спорт".


14:18 часа: Волфсбург полага неимоверни усилия, за да задържи в състава си нападателя Един Дзеко. При последната си среща с шефовете на "вълците", Дзеко е получил предложение за нов договор с клуба и много по-добри финансови условия.


13:27 часа: Холандският гранд Фейенорд привлече защитника на Борац Чачак Александър Игнятович.


13:04 часа: Защитникът на Милан Джузепе Фавали удължи договора си с "росонерите" за още един сезон.


12:43 часа: Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап иска да привлече футболиста на Атлетико Мадрид Макси Родригес. Цената на играча е около 10 милиона паунда.


12:14 часа: Трансфер на Ариен Робен от Реал Мадрид в Манчестър Сити е следващата цел на Марк Хюз. Холандецът е оценен на 25 милиона паунда и може да приеме предизвикателството, което амбициозният проект на "гражданите" му предлага.


11:26 часа: Шефовете на Барселона са готови с неустоима оферта за нападателя на Валенсия Давид Вия. Испанският вестник "Спорт" твърди, че "каталунците" ще извадят 40 милиона евро плюс бразилския талант Кейрисон и уругвайския защитник Мартин Касерес.


11:05 часа: Олимпик Марсилия се е договорил с ръководството на Порто за закупуването Лучо Гонзалес. Сделката се оценява на 18 милиона евро.


10:36 часа: Астън Вила ще направи опит да привлече халфа на Байерн Мюнхен Тим Боровски. Тимът на Стилиян Петров е приготвил оферта на стойност 5 милиона паунда за германския национал.


10:15 часа: Халфът на Интер Патрик Виейра ще стане играч на Пари Сент Жермен, съобщава "Канал 4". Трансферната сума за футболиста ще бъде 7 милиона паунда.


09:58 часа: Фиорентина ще опита да привлече нападателя на Интер Хулио Крус, призна спортният директор на клуба Пантелео Корвино.


09:37 часа: Динамо Букурещ проявява интерес към нападателя на Черноморец Бургас Мишел Платини, пише "Меридиан мач".


08:41 часа:  Арсенал може да открадне нападателя на Лион Карим Бензема под носа на Манчестър Юнайтед, Барселона и Реал Мадрид. Според информациите, френският талант предпочита да работи с Арсен Венгер, най-вече заради липсата на езиковата бариера помежду им.


08:28 часа:  Челси и Реал Мадрид май са си заплюли едни и същи футболисти на трансферния пазар това лято. "Сините" от Лондон са поредният тим, който иска да привлече халфа на Байерн Мюнхен Франк Рибери.


07:51 часа: Арсенал преговаря с Фиорентина за бразилеца Фелипе Мело. Италианците искат 21 милиона паунда за своя 26-годишен бразилски национал.


07:14 часа: Милан купи 18-годишният италиански нападател Джанмарко Дзигони от Тревизо. "Росонерите" ще платят 1,2 милиона евро за футболиста.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BaBuLcHo
28.06.2009 10:30

Ръководството на Манчестър Сити е договорило трансфера на камерунския нападател на Барселона Самуел Ето’о. Сделакта е на стойност 25 милиона паунда, а седмичната заплата на футболиста ще възлиза на 200 хиляди паунда. Договорът на камерунецът ще е за пет години и ще го направи най-високо платения футболист на Острова.