Томов: Ивайло Чочев ще бъде продаден до дни

13:37
Томов: Ивайло Чочев ще бъде продаден до дни
Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов разкри, че до няколко дни полузащитникът Ивайло Чочев ще бъде продаден на голям европейски отбор. Както е известно, интерес към младия халф проявяват италианският Палермо и френският Монако.

Томов каза още, че вратарят Райс М'Боли също е желан от няколко клуба. Алжирецът направи много силни мачове на Световното първенство и беше с основна заслуга тимът да стигне до осминафиналите.

"Не крия, че за Ивайло Чочев има оферти от два големи европейски отбора. Предполагам, че до няколко дни ще приключим преговорите. Не можем да го спрем. Това е признание за юношите в отбора. Има интерес и към Райс М'Боли. Излязоха доста материали в печата, но все още няма подписан договор. Бяха представителите на клубовете в София, радвам се, че има конкуренция за български играч. Ако е рекъл Господ, той ще играе в силен европейски отбор. Той може да стане поредната голяма звезда на ЦСКА, който ще играе в чужбина. Ще вземем решение. Ще бъда с отбора до последната контрола, дотогава ще решим. Моят съвет към Ивайло е да се стяга за европейска презентация"“, каза Томов пред Bulgaria On Air.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rostislav.kovachev
06.07.2014 19:16

Евала Лупи! С един трансфер покри пробойните покрай неуспешната емисия.

От опитът на Лудогорец, едно е безспорно - без добър вратар неможе да се атакуват групите в ЛЕ. Така че, най-добросърдечно пожелавам на армията да задържи М(ного ги)Боли поне до зимата!

Жалко за Емо!

billy_944
06.07.2014 14:33

Дано тръгне по стъпките на Берба не по тези на Божинов..Успех и на двамата играчи *smile*

Rezors
06.07.2014 15:41

МнОго по-хубаво е за него,защото ще има кой да го подкрепя,все пак Берба е в съблекалнята и винаги може да му помогне.УСПЕХ,ИВО!!*smile**thumb_up**goal**goal**cup**cup*