Светльо Тодоров и Северина свиват любовно гнездо край морето

10:32
Светльо Тодоров и Северина свиват любовно гнездо край морето
Играчът на лондонския Чарлтън се влюбва от пръв поглед.

Нападателят Светослав Тодоров среща в Ловеч едно момиче, Северина. Двамата са млади, крехки, неопитни... Поради тази причина неслучайно ги запознава нахакан спортен журналист. Случката се развива в култовото градско заведение "Билярда". Той я харесва от пръв поглед, усеща силата в нея. Тя долавя непоколебимостта, вътрешната му доброта, подплатена с голяма воля. Сърцата им трепват.

Това се случва преди около 11 години, но продължава и до днес. До запознанството им в ловешкото заведение, двамата живеят един срещу друг (около 1,5 година), но въобще не се познават. Светльо обитава хотелска стая, а от татък улицата е домът на Северина. Дели ги една улица, оказва се, че много неща ги свързват...

Сега семейство Тодорови от около година се радва на едно бижу – апартамент в курорта "Свети Влас".

"От балкона ни се вижда цялото крайбрежие. Като се върнем от Англия, тук се радваме на спокойствието и удоволствието да бъдем сами. Тук можем дълго да се любуваме един на друг", радват се семейство Тодорови.

"Свети Влас" го познавам заради Радости Кишишев. Дойдохме му на гости и като видяхме колко е хубаво, веднага и ние решихме да си купим апартамент. Пристигна ли в България, в родния Добрич не стоя изобщо, а веднага идвам в апартамента, хвърлям багажа и моментално цопвам в морската вода", разказва Светльо Тодоров.

Като остареят двамата се заричат да се върнат в България.

"Ще бъдем тук, край морето.Онова, което сме научили в чужбина, ще го пренесем в България", заричат се двамата влюбени.

"Присъствието ни в Англия ни промени. Научихме се да ценим природата. Купихме си книгата на Ал Гор за глобалното затопляне", признава Северина.

"Видя ли боклук, фасове, бутилки, пластмасови чаши, събирам ги в чували", допълва Светльо.

"Да ви призная, нямаме много свободно време. Почивните дни ни се броят на пръсти. Или единият от двама ни е зает, или другият. Толкова сме заети, че няма кой да готви вкъщи. Ходим често на италиански ресторант, за да не умрем от глад", пояснява Светослав Тодоров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UtherX
06.07.2008 20:37

Ако ми се четяха такиа глупости щя си купувам вестник Шок или там некви такива шитове....спрете с глупавите статии!! МЕРСИ!!

adrenaline1
06.07.2008 20:04

Това спортен сайт ли е , или сайт като списание Блясък , където пишат кой за кого се е оженил ... кой го интересува дали са е оженил или не , пишете някакви футболни новини ...