Трансферен часовник (29 юни)

18:26
Трансферен часовник (29 юни)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.


► 19:04 часа: Треньорът на Аякс Мартин Йол ще се опита да привлече в редиците на холандците централния защитник на Хамбургер Йорис Матайсен.


► 18:49 часа: Десния бек на Бразилия и играч на Интер Майкон, обяви, че предпочита да остане в тима ръководен от Жосе Моуриньо.


► 18:37 часа: Президентът на Барселона Жоан Лапорта за пореден път изрази амбицията си да привлече дефанзивния полузащитник на Ливърпул Хавиер Масчерано в състава на каталунците, като заяви, че е голям почитател на играта на аржентинеца.


► 18:23 часа: Шави Ернандес посъветва ръководството на Барселона да задържи Самуел Ето`о в състава. Както е известно, камерунецът е желан от Манчестър Сити.


► 18:16 часа: Златан Ибрахимович най-вероятно ще остане в Интер, тъй като нито Барселона, нито Реал Мадрид са проявили толкова голям интерес към босненския швед, за да отправят официална оферта.


► 18:08 часа: Шаби Алонсо заяви, че няма да съжалява ако остане в Ливърпул, но не изключва възможността да премине в Реал Мадрид.


► 17:56 часа: Бранителят на Спортинг Лисабон Тонел е на път да премине в шотландския Рейнджърс, разкрива агентът на футболиста.


► 17:41 часа: От щаба на Байерн Мюнхен оповестиха, че няма да привличат повече играчи за новия сезон. Вариант за баварците бе Емануел Ебуе от Арсенал, но изглежда този вариант ще отпадне.


► 17:34 часа: Павел Недвед има няколко оферти от американски клубове, разкри личният му мениджър Мино Райола. Чехът изглежда ще продължи кариерата си зад океана.


► 17:23 часа: Защитникът на Уулвс Дейвид Едуардс подписа нов дългосрочен договор с клуба. Параметрите на контракта не са оповестени.


► 17:15 часа: От състава на Лион разкриха, че все още няма постъпила официална оферта за Карим Бензема. Интерес към играча са проявили Манчестър Юнайтед и Арсенал.


► 17:08 часа:
Отборът на Тулуза привлече в състава си вратаря на Льо Ман Йоан Пеле, който идва като свободен агент.


► 17:03 часа: Шефовете на Удинезе разкриха, че английски клуб е отправил официална оферта за Гаетано Д`Агостино. Ювентус се отказа от привличането на играча.


►16:52 часа: Тим Боровски, който е нарочен за гонене от Байерн Мюнхен, е пред завръщане във Вердер Бремен. Халфът е желан също така и от Астън Вила.


► 16:45 часа: Самуел Ето`о не иска да става най-скъпоплатеният играч в света и ще откаже огромната оферта на Манчестър Сити, твърди агентът на футболиста.


► 16:33 часа: Шампионът на Франция Бордо привлече вратаря Седрик Карасо от Тулуза, съобщава официалният сайт на клуба.


► 16:28 часа: Олимпиакос е отправил оферта към Майкъл Оуен. Нападателят от утре ще е без отбор, тъй като тогава изтича настоящия му договор с Нюкасъл.


► 16:19 часа: Уелският плеймейкър на Арсенал Аарън Рамзи може да бъде преотстъпен под наем на новия член на Висшата лига Бирмингам.


► 16:11 часа: Агентът на полузащитника на Ювентус Мауро Каморенези Серхио Фортунато обяви, че неговият клиент няма желание да напуска "Старата госпожа".


► 15:57 часа: Ръководството на Барселона проявява интерес към централния защитник на Порто Бруно Алвеш и смята да го привлече.


► 15:41 часа: Агентът на камерунския нападател на Барселона Самуел Ето’о Хосеп Мария Месайес изненадващо заяви, че клиентът му да остане при каталунците и да поднови своя договор.


► 15:28 часа:  Ръководството на италианския гранд Милан заяви, че 60 милиона паунда няма да са достатъчни, за да бъде продаден на Челси бразилският нападател Алешандре Пато.


► 15:14 часа: Пресата в Италия съобщава, че Панатинайкос подготвя предложение към Ювентус за бранителя на Зденек Григера.


► 15:06 часа: ПСЖ са на път да подпишат с турския нападател Мевлут Ердинг от Сошо, съобщиха официално от клуба.


► 14:52 часа: От ръководството на Рома обявиха, че нападателят Мирко Вучинич няма да бъде трансфериран в друг клуб и ще остане в състава на "вълците".


► 14:47 часа: Сърцатият защитник на Бърнли Греъм Алекзандър преподписа за още година с клуба, който е нов член на Висшата английска лига.


► 14:35 часа: Пресата на Ботуша съобщава, че Фиорентина иска да привлече в редиците си защитника на Рома Марко Касети.


► 14:24 часа:
Ръководството на Милан проявява интерес към голмайстора на Бразилия и Севиля Луиш Фабиано. Все още не са водени официални разговори между двете страни.


► 14:12 часа: Няколко клуба от английската Висша лига проявяват интерес към бившия играч на Арсенал Александър Хлеб, който сега защитава цветовете на Барселона.


► 14:12 часа: Шампионът на Франция Бордо привлече стража на Тулуза и младежки национал Седрик Карасо.


► 13:56 часа: Отборът на Манчестър Сити се свързва с трансфер за испанския защитник на Еспаньол Серхио Санчес.


► 13:43 часа:
Ръководството на Рома днес ще преговаря с агента на Франческо Тоти за подновяване на договора на играча.


► 13:34 часа:
Шефовете на Милан отново обявиха, че Пато е непродаваем и по този начин отрекоха за евентуален трансфер на бразилеца в Челси. Напомняме ви, че "росонерите" имаха подобна позиция и в случая "Кака".


► 13:27 часа:
Крилото на Алмерия Албер Крусат е гласен за заместник на Антонио Валенсия в Уигън. Крусат заяви, че за него ще е огромно удоволствие да заиграе във Висшата лига на Англия.


► 13:13 часа:
Бранителят на Евертън Ларс Якобсен разкри, че обмисля оферта на Блекбърн.


► 13:03 часа:
Хибърниън е на път да привлече нападателя на Съндърланд Антъни Стоукс за един сезон под наем.


► 12:50 часа:
Валери Божинов, Тунджай Шанлъ и Обафеми Мартинс са трансферните цели на Волфсбург, пише "Волфсбург Аугемайне Цайтунг".


► 12:47 часа: Агентът на Кристиан Ледесма заяви, че със сигурност клиентът му ще напусне Лацио през лятото. Милан и Ювентус са считани за фаворити за подписа на халфа.


► 12:35 часа: ПСЖ днес ще представи Грегори Купе като свое ново попълнение, пишат френските медии.


► 12:28 часа: Барселона започва офанзива по привличането на Бруно Алвеш от Порто, твърдят някои медии от каталунската столица.


► 12:17 часа: Отборът на Олимпик Марсилия е купил капитана на Порто Лучо Гонсалес, съобщава "Екип". 28-годишният аржентинец ще подпише 4-годишен договор с французите.


► 12:02 часа: Испанската преса съобщи, че бразилският национал Фелипе Мело е обект на интерес от страна на Барселона.


► 11:47 часа: Германският шампион Волфсбург иска на всяка цена да задържи нападателя Един Дзеко.


► 11:33 часа: Ръководството на испанския Виляреал потвърди своя интерес към нападателя на Тотнъм Роман Павлюченко.


► 11:29 часа: Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че от клуба са привлекли един от най-обещаващите младоци в световен мащаб, който е бил желан от няколко европейски отбора. Името на играча бе запазено в тайна!


► 11:17 часа: Мениджърът на Хъл Сити Фил Браун потвърди за интерес към Майкъл Оуен от страна на "тигрите".


► 11:09 часа: Плеймейкърът на ЦСКА Маркиньос се присъедини към лагера на руския Амкар Перм в австрийския град Санкт Вайт, където ще изкара пробен период.


► 11:03 часа: Самуел Ето\'о ще се превърне в най-скъпоплатеният футболист на планетата, ако приеме офертата на Манчестър Сити.


► 10:42 часа: Евертън пожела Лорик Кана от Олимпик Марсилия, твърдят медиите на Острова. "Карамелите" са на път да дадат значителна сума пари за някой класен играч и албанският халф изглежда тяхната главна цел.


► 10:26 часа: Уулвърхямптън е близо до трансфера на хърватина Йерко Леко от Монако. "Вълците" готвят оферта от 1,7 милиона за футболиста.


► 10:14 часа: Жилберто Силва посъветва своя съотборник в бразилския национален отбор Фелипе Мело да продължи кариерата си в Арсенал.


► 10:07 часа: Майкон отново поиска по-висока заплата от Интер. Договорът на бразилеца с "нерадзурите" е до 2013 година, но десният бек заяви, че ръководството на клуба трябва да изслуша неговото желание и двете страни да постигнат договорка.


09:52 часа: Нападателят на Челси Андрий Шевченко е получил предложение през следващия сезон да играе в отбор от Катар. Въпросният клуб е Ал-Гарафа.

09:32 часа: Астън Вила ще отправи оферта към Тотнъм за нападателя Роби Кийн, твърди "Пийпъл". Очаква се "бирмингамци" да предложат 12 милиона паунда за капитана на ЕЙРЕ, като тази сума изглежда напълно достатъчна, за да изкуши Хари Реднап.


09:16 часа: Еквадорският футболист на Уигън Антонио Валенсия ще премине медицински тестове днес и ще подпише с английския шампион Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" ще платят 16 милиона паунда, а играчът ще получава по 75 000 паунда седмична заплата, което е четири пъти повече от сегашното му възнаграждение, твърди "Дейли Мирър".


08:52 часа: Черноморец Бургас води преговори за привличането на Благой Георгиев, съобщава "Тема Спорт".


08:30 часа: Юри Жирков официално ще стане футболист на Челси най-късно до два дни.Според "Спорт Експрес" ЦСКА Москва ще получи между 15 и 20 милиона паунда за футболиста.


08:17 часа: Нападателят на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро вече е приоритет в селекцията на английския шампион Манчестър Юнайтед. Според информациите, Юнайтед са приготвили 52 милиона евро за зетя на Диего Марадона.


07:57 часа: Евертън е поредният отбор, който се интересува от шведския младежки национал Маркус Берг, съобщава "Дейли Меил". Цената на играча е около 10 милиона паунда.


07:40 часа: Блекбърн привлече халфа Стивън Н’Зонзи от френския Амиен, съобщава "Mирър". Очаква се футболистът да подпише договор за 4 години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dagoberty
29.06.2009 10:38

Много ми е гадно за АНДРИЙ ШЕВЧЕНКО,жалко за него,1 решение до какво може да доведе.Беше и още ми е л.играч *thumb_up*