Флора Талин - Силамяе Калев, спечелен

12:06
Флора Талин - Силамяе Калев, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 4 познати от 9 мача - 44.4% успеваемост

Залог на деня за 14.07.2014 г.:



Три точки в този мач ще качат Флора на първото място и това ще бъде напълно закономерно събитие, защото тимът вероятно е най-добрият към този момент в Естония. Той инкасира само една загуба от началото на сезона, а в най-скорошните си десет шампионатни изяви взе осем победи. Силамяе Калев е един от качествените тимове в тази страна, като играе добре по чуждите терени, но днес няма големи шансове да вземе каквото и да било. Концентрацията в лагера на гостите също вероятно няма да бъде на своя предел, защото само след два дни те имат изключително важен домакински мач в Лига Европа. Тук победа с хендикап за Флора също изглежда добро решение.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.55

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
15.07.2014 17:03

Валета - Карабах 1Х,очаквам доста изненади днес.Динамо Загреб може да извъртят един Х*smile*

devic
15.07.2014 00:45

отново вземам от рано коефициентите - Работнички - Хелзинки 2 днб. доколкото разбрах македонците са продали всичко що има за продаване. 3 от най-добрите са поели по своя път,2ма в банкок и 1 в Рен. не бяха играли официален мач от 2 месеца преди приятелския с Целие от словения (2-2). финландците са лидери,най-стойностния финландски отбор. очаква се голям срив и тук.
Валета - Карабах Агдам 2. гостите са най-богатия отбор в азербайджан и не би трябвало да имат проблеми в подобни мачове предвид големите очаквания. взеха двама добри за тяхната лига играча (данило-маритимо и Tarlan Guliyev от нефтчи)