Трансферен часовник (30 юни)

19:04
Трансферен часовник (30 юни)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.

► 21:47 часа: Официалния сайт на шампионите на Англия Манчестър Юнайтед оповести, че крилото на Уигън Антонио Валенсия вече е собственост на "червените дяволи".


► 19:04 часа: Френският гранд ПСЖ подписа за четири години с турския нападател на Сошо Мевлут Ердин.


► 19:01 часа: Халфът на Сток Сити Том Сойерс поиска повече игрово време на "Британия стейдиъм" през следващия сезон. Бившият играч на Кристъл Палас обаче, подчерта, че желае да си остане "грънчар".


► 18:57 часа: Полузащитникът на Олимпик Марсилия Модесте М`Бами разкри, че преговаря с турски клуб и трансферът му е въпрос на време.


► 18:49 часа:  Младият нападател на Левски Иво Михайлов премина в тима от Западната "Б" група Чавдар Етрополе.

► 18:37 часа: От Барселона обявиха: "Взимаме нов нападател дори и Ето`о да остане!"


► 18:28 часа: Катания си осигури подписа на Дженаро Делвекио от Сампдория. 31-годишният полузащитник е подписал за три години със сицилианците.


► 18:14 часа: Атлетик Билбао привлече нападателя Иниго Диаз Де Керио като свободен агент. 25-годишният играч напусна Реал Сосиедад, след като договора му с клуба изтече днес.


► 18:07 часа: Валядолид обяви официално трансфера на халфа Хектор Фонт от Осасуна. 25-годишният футболист отказа да преподпише с предишния си клуб и идва във Валядолид като свободен агент.


► 17:59 часа: Роберт Акуафреска се е съгласил да заиграе под наем в Аталанта през следващия сезон. Както е известно, в средата на май нападателят бе използван като разменна монета в трансфера на Диего Милито в Интер, но засега от Дженоа не желаят да използват младия талант.


► 17:49 часа: Интернасионал отряза Манчестър Юнайтед за евентуален трансфер на нападателя Нилмар.


► 17:34 часа: Халфът на Портсмут Арнолд Мвуемба тренира с Лориен и трансфера му във френския клуб изглежда много възможен.


► 17:28 часа: Ливърпул продаде крилото Пол Андерсън на Нотингам Форест. Двукратният носител на КЕШ е заплатил 250 хиляди паунда за футболиста, който през миналия сезон игра като преотстъпен на "Сити Граунд"


► 17:17 часа: Тотнъм е близо до трансфера на Мартин Петров, твърдят британските медии.


► 17:07 часа: Гръцкият елитен тим Арис Солун подписа за две години с 19-годишния ирландски нападател Йън Дейли.

► 16:51 часа: Галатасарай и Астън Вила ще се борят за подписа на Филип Сендерос, който е нарочен за гонене от Арсенал. Бранителят със сигурност няма да продължи кариерата си в Милан.


► 16:38 часа:
"Трансферът на Ето`о в Манчестър Сити все още не е напълно провален", твърди личният мениджър на играча


► 16:23 часа: Реал Мадрид е предложил 60 милиона паунда за триото на Ливърпул Шаби Алонсо, Хавиер Масчерано и Алваро Арбелоа, пише каталунският вестник "Спорт".


► 16:12 часа: Шефовете на Бирмингам били готови да надцакат ПСЖ за подписа на Патрик Виейра. Желанието на ветерана да се завърне във Франция обаче, може да се окаже решаващо.


► 16:01 часа: Ювентус готви сериозна оферта за Шаби Алонсо, твърди "Газета Дело Спорт". Торинци били готови да се разделят с дуото Кристиан Поулсен и Давид Трезеге, за да вземат Алонсо.


► 15:53 часа: Италианският нападател на Байерн Мюнхен Лука Тони заяви, че няма да напуска баварския гранд.

► 15:42 часа: Наставникът на Лион Клод Пюел призна, че има голяма вероятност отборът да се раздели със своята звезда в нападение Карим Бензема още това лято.

► 15:21 часа: Блекбърн е на път да предложи договор на крилото на Евертън Анди Ван Дер Мейде.


► 14:58 часа: Алекс МакЛийш заяви, че е много благодарен на шефовете си в Бирмингам за щедрия трансферен бюджет. Шотландецът разкри, че продължава да търси още нови попълнения, които да подсилят "бръм".


► 14:43 часа: Бърнли привлече десния бек на Дарби Каунти Тайрън Миърс, оповестява официалният сайт на новаците във Висшата лига.


► 14:36 часа: Кристоф Даум бе официално назначен за треньор на Фенербахче.


► 14:24 часа: Масимо Морати отряза мераците на десния бек Майкон за нов контракт с по-добри финансови условия.


► 14:17 часа: Ръководството на Арсенал освободи осем играчи от резервния и юношеския състав на тима. Най-известното име от тези футболисти е Амаури Бишоф, който пристигна на "Емирейтс" през миналото лято.


► 14:09 часа: Уест Хям най-вероятно ще привлече вратаря Келвин Дейвис от закъсалия финансово Саутхямптън.


► 14:02 часа: Хибърниън е приел офертата на Бърнли за нападателя Стивън Флечър. Сега на "вишненочервените" им остава да се договорят за личните условия на играча.


► 13:53 часа: Улвърхямптън е на път да привлече звездата на Саутхямптън Андрю Сърман, съобщават британските медии.


► 13:41 часа: Българският полузащитник Чавдар Янков финализира трансфера си във втородивизионния германски тим Дуисбург, след като премина успешно медицинските изследвания.

► 13:09 часа: Ейдур Гудйонсен може да заиграе в Болтън под наем през новия сезон. Исландецът е твърда резерва в Барселона и може да използва шанса си да заиграе редовно.


► 12: 57 часа: Фелипе Мело удължи контракта си с Фиорентина до 2013 година. Така халфът официално отрече информациите, че е близо до трансфер в Ювентус или Арсенал.


► 12:46 часа:Карло Анчелоти разкри, че е предложил на Паоло Малдини да продължи кариерата за още един сезон в Челси, но бранителят е отказал.


► 12:35 часа: Агентът на Стефан М`Биа разкри, че Олимпик Марсилия и Евертън са фаворити за подписа на играча, но все още предстоят доста преговори.


► 12:28 часа: Тайрън Миърс ще бъде представен днес следобед като ново попълнение на Бърнли, твърди британската преса.


► 12:16 часа: Шефовете на Уигън са провели разговори с агента на Раул Тамудо за евентуален трансфер на нападателя. Според медиите на Острова, финансовите изисквания на Еспаньол могат да провалят трансфера.


► 12:04 часа: Бившият полузащитник на Хъл Сити Райън Франс ще мина пробен период в Шефилд Уензди.


► 11:58 часа: Ръководството на Олимпиакос разкри, че няма финансовата възможност да привлече Майкъл Оуен и поради това подобен трансфер е невъзможно да се осъществи.


► 11:43 часа: Звездата на Борусия Дортмунд Неван Суботич подписа нов договор за пет години с клуба и по този начин отрече спекулациите, че е на път да напусне "Сигнал и Дуна парк".


► 11:37 часа: "Трансфер в Ювентус ще е сбъдната мечта", споделя левият бек Андре Сантош, който е в полезрението на "бианконерите".


► 11:24 часа: Официално: Уулвърхямптън привлече Кевин Дойл от Рединг за неоповестена трансферна сума.


► 11:17 часа: Бени МакКарти разкри, че е склонен да се завърне в Порто през това лято. Едва ли обаче Сам Алардайс ще иска да се раздели с още един нападател...


► 11:08 часа: Даниел Стъридж и Рос Търнбул са почти сигурни нови попълнения на Челси, пише "Дейли Мирър".


► 10:56 часа: Микаел Ландро официално премина в Лил. Бившият вратар на ПСЖ стана ненужен в предишния си клуб след идването на Грегори Купе от Атлетико Мадрид.


► 10:40 часа: Трансферът на Гаетано Д`Агостино в Ювентус е все още възможен, пише "Тутомеркато". "Старата госпожа" готвила нова оферта към ръководството на "фриуланите".


► 10:32 часа: Вратарят на Реал Мадрид Хорхе Кодина ще играе в градския съперник Хетафе през следващия сезон, съобщава вестник "АС".


► 10:27 часа:Шефовете на Барселона са предложили нов договор на Самуел Ето`о, който е отказал "чудовищната" оферта на Манчестър Сити, пишат някои испански медии.


► 10:14 часа: За днес в 20 часа централно европейско време е насрочено официалното представяне на Кака като играч на Реал Мадрид.


► 9:56 часа: Наполи се е включил в борбата за подписа на Хулио Крус. Болоня също ще се опита да си върне нападателя.


► 9:48 часа: "Много е вероятно Майкон да напусне Интер", твърдят италианските медии.


► 9:37 часа: Давид Силва заяви, че е щастлив във Валенсия и няма намерение да напуска в близките години.


► 9:21 часа: Сам Алардайс описа продажбата на Роке Санта Крус като "много добър бизнес" за Блекбърн. Роувърс в момента са на лов за доказан голаджия, който да замести парагвайския таран.


► 9:13 часа: Хъл Сити ще пробва да доведе Кевин Нолан на "Кей Си стейдиъм". Халфът взима 60 хиляди паунда седмично в Нюкасъл и ръководството на "свраките" ще се опита да се освободи от играча, за да намали бюджета си за заплати.


► 9:05 часа: Астън Вила ще предложи 5 милиона паунда за Тунджай Шанлъ, твърди "Дейли Стар". Според медиите в Германия, турчинът е искан и от Волфсбург.


► 8:54 часа:
Блекбърн и Съндърланд се се вкопчили в битка за подписа на Хабиб Бей от Нюкасъл, твърдят медиите на Острова.


► 8:43 часа: Андрей Аршавин разкрива, че би бил много щастлив да заиграе в Барселона. Дали и този път става дума за грешно цитиран играч на Арсенал?


► 8:36 часа: Барселона е на броени часове от финализирането на трансфера на Кейрисон от Палмейрас. Предполага се, че сделката ще е на стойност 15 милиона паунда.


► 8:27 часа:
Ръководството на Евертън е предложило 12 милиона паунда за Стефан М`Биа от Рен, пише "Фуут Меркато"


► 8:13 часа: Съндърланд има две основни трансферни цели през това лято. Това са Дидие Зокора и Питър Крауч, съобщават британските медии. "Черните котки" били подготвили бюджет от около 25 милиона паунда за дуото.


► 7:57 часа: Един Дзеко заяви, че ще дава 100 % от себе си през следващия сезон във Волфсбург и няма да мисли за трансфер в Милан.


► 7:58 часа: Трансферът на Самуел Ето\'о в Манчестър Сити е пред провал, тъй като камерунецът е отказал да премине в английския тим.


► 7:44 часа: Шампионът Левски ще опита да вземе Петър Занев или Михаил Венков от Литекс.


► 7:32 часа: Отборът на Тотнъм проявява сериозен интерес към шведския нападател на Грьонинген Маркус Берг.


► 7:15 часа: Официалния сайт на Интер съобщи, че аржентинският нападател Диего Милито вече е футболист на "нерадзурите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация