Алемания Аахен - Хеннеф, спечелен

13:35
Алемания Аахен - Хеннеф, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. юли: 3 познати от 5 мачa - 60% успеваемост

Залог на деня за 08.08.2014 г.:

Алемания Аахен - Хеннеф, 21:00 часа


Алемания Аахен като име на клуб е доста по-познат от своя съперник, но не това е причината тук да вземе ролята на ясно изразен фаворит. Алемания няма място чак толкова ниско във футболната йерархия на немския футбол и стартира настоящата кампания с амбиции да се бори за първото място в ешелона. В дебютния кръг той взе победа като гост, макар и изкована в последната минута на добавеното време. Днешният му съперник Хеннеф е в окаяно състояние и това че стартира с поражение на свой терен не е никак случайно. Хеннеф успя да разсрочи задълженията си и така успя да се възползва от спечелената промоция и все пак играе в по-горен ешелон. Гостите се разделиха с почти 30 играчи, взели участие през миналия сезон и взеха под 20 нови на тяхно място, като ще им бъде нужно време за да се сработят. В настоящия си вид Хеннеф трудно може да вземе точки от един от фаворитите в дивизията.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.58

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация