Велев влиза в щаба на Херо

10:36
Велев влиза в щаба на Херо
Треньорът, направил Левски за последно шампион - Емил Велев, може да се завърне на „Герена". Има вариант Кокала да стане част от щаба на Димитър Димитров - Херо, който ще бъде старши треньор на „сините" от януари. Двамата са обсъждали такава възможност, но все още бургаският специалист не е взел окончателно решение, пише вестник "Меридиан мач".

Припомняме, че името на Емил Велев се спряга за Левски през шест месеца от 2009 година, когато той изведе „сините" до шампионската титла в един луд сезон.

Самият Херо вече прати свой човек в настоящия щаб на Левски. Петър Колев вече работи на „Герена" като асистент на Георги Иванов. Дясната ръка на Димитър Димитров ще изучава „сините" отвътре, за да може да помогне максимално на Херо, когато той поеме Левски в началото на следващата година.

Както е известно, Гонзо искаше Димитров да стартира още сега работа на „Герена" като старши треньор, но специалистът отказа. Той обоснова решението си с факта, че не той е правил селекцията и подготовката и иска да започне на чисто.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация