Сираков шеф в Левски

10:28
Сираков шеф в Левски
Завръщането на Наско Сираков в Левски е въпрос на време. И то на много малко време. Това е новината, която всички на "Герена" очакват още от май, когато собственикът на клуба Тодор Батков за пръв път спомена за тази възможност, съобщава "7 дни спорт". Тогава, на общото събрание на фенклуба Тодор Батков обяви, че отново би работил с Наско Сираков.

"Наско никога не е напускал Левски, той винаги е бил в Левски", каза тогава юристът.

След това в разговор с лидерите на синята агитка той потвърди намерението си да предложи отново работа на Сираков в Левски. Очаква се официално това да стане съвсем скоро. Нужно е още малко време, за да се уточнят последните детайли около договора на Сираков. Голмайстор №1 в клубната история бе отстранен от Левски преди повече от година. Заедно с него си тръгна и треньорът Станимир Стоилов. Впоследствие Стоилов пое Литекс, а Наско Сираков бе назначен за директор на всички национални отбори.

Факт е, че Левски има нужда от човек като Наско Сираков, но и Наско Сираков има нужда да работи само в Левски. С Наско Сираков Левски постигна най-големия си успех в клубната история. Отборът стана първият български клуб, участвал в груповата фаза на Шампионската лига, а преди това стигна и до четвъртфинал за Купата на УЕФА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IDIMDI
03.09.2009 20:12

Завръщането на Наско Сираков в Левски!!!!Що за сентентеция е това господа?Това са две абсолютно не сравними имена.Бъдете милостиви към себе си и повече не ги поставяйте едно до друго.

bigred81
01.07.2009 13:23

е това си е практика-едни и същи да бъдат гонени и после връщани в отбора..

slavi_771
01.07.2009 11:42

Е сега вече с Наско Педераско ще спечелят ШЛ.xa-xa-xa!!! *lol*

ivo_203
01.07.2009 11:05

Наско- винаги твоето място е било в Левски... така,че всички те чакаме..... САМО ЛЕВСКИ!!! *thumb_up*